Що повʼязує Славу Фролову і Оксану Марченко? Зірки “Україна має талант” давно породичалися і нікому не сказали

Дві знамениті телеведучі Слава Фролова та Оксана Марченко давно стали близькими людьми. Що саме пов'язує цих зірок і чого ви не знали про них?

Оксана Марченко та Слава Фролова, будучи колегами та співпрацюючи в одному шоу, ніколи не обговорювали одна одну публічно. І лише згодом стало відомо, що жінки неабияк подружилися, а не просто знайшли спільну мову.

Марченко вдавалося зібрати навколо себе цвіт української світської спільноти. Вона дружила з найвпливовішими культурними діячами, продюсерами та артистами, і ніколи не приховувала своїх патріотичних поглядів.

А деякі узи просто так не обриваються. Як наприклад ті, що побудували Слава та Оксана. Жінки зв’язали в себе назавжди, про що не часто говорили вголос і на публіку.

Що повʼязує Славу Фролову і Оксану Марченко

Слава Фролова розповіла про своє складне материнство
Що повʼязує Славу Фролову і Оксану Марченко

Хоча їхні дороги давно розійшлися, а політичні погляди абсолютно різні, жінки все одно залишаються близькими. А все тому, що Оксана свого часу похрестила дитину Фролової.

Куди зникла невістка Оксани Марченко
Що повʼязує Славу Фролову і Оксану Марченко

Вибір хрещеної матері для спадкоємиці Фролової не дивує, адже Марченко славиться своєю релігійністю. Однак, невідомо, чи виконує телеведуча свої обов’язки перед хрещеною дочкою Серафимою.

Нагадуємо, що незадовго до початку повномасштабної війни в Україні Оксана Марченко таємно виїхала за кордон. Жінка залишила дорослого сина Богдана, невістку Катерину, онука Віктора, а також чоловіка, який перебував під домашнім арештом і зникла з інформаційного простору.

На зв’язок вона вийшла лише після затримання її Віктора Медведчука правоохоронними органами України. При цьому вона дала зрозуміти, що має проросійські погляди. Натомість її кума Слава Фролова одразу ж заявила, що вона повністю підтримує Україну та засуджує дії російської федерації. Як відомо, телеведуча залишалася в Україні, разом зі своїми дітьми. Час від часу вона виїжджала за кордон у рамках благодійних ініціатив. Вже багато років Фролова веде закритий та непублічний образ життя та не бере участь у телевізійних проєктах.

Після 24 лютого вона почала активніше публікувати контент на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Схожі статті