Єдиний син Софії Ротару після невдалої втечі з України показав, де зараз знаходиться: гроші не допомогли

Єдиний син Софії Ротару Руслан Євдокименко після гучної новини про втечу з України наразі повідомив, де знаходиться нині, проте після цього інциденту – репутацію повертати доведеться довго.

Відома музична виконавиця, Народна артистка України Софія Ротару у шлюбі з Анатолієм Євдокименком народила свого первістка, єдиного спадкоємця – Руслана Євдокименка у 1970 році. Але воєнні дії розкрили чоловіка з негативної сторони.

Руслан Євдокименко вперше розповів про розбите серце через батька
Руслан Євдокименко та Софія Ротару

Відомо, що син Ротару Руслан разом з онуком, Анатолієм Євдокименком намагалися 7 березня 2022 року перетнути кордон, аби виїхати з України. Натомість їх затримали на українському кордоні в місті Могильов за незаконну спробу покинути країну. В Молдову чоловіки прагнули потрапити на надувному човні.

Руслан Євдокименко з сином та іншими неназваними 6 чоловіками, завчасно домовилися за цю справу з перетином кордону через річку Дністер й вартувала вона всім чималих коштів  – $2 000 з однієї особи.

Цікаво, що на своїй сторінці в Instagram чоловік вимкнув коментарі, аби не провокувати народ України писати невдоволення з приводу цього інциденту, який просто з пам’яті не зітреш.

Так, у новій Stories Руслан показав, де знаходиться нині. Він сфотографував нашу столицю й підписав, як кохає Київ, тому робимо висновок, що перебуває вдома, в Україні, але гадаємо, що це обставини його змушують, а не власне бажання.

Єдиний син Софії Ротару після невдалої втечі з України показав, де зараз знаходиться

Можливо він й обожнює нашу Батьківщину, але війна довела, що при можливості давно б перетнув межу з іншою країною.

Руслан Євдокименко транслює у своєму блозі різні цінності та захоплення: мотоспорт, обожнює архітектуру, природу. Чоловік не хизується багатством своєї відомої матусі Софії Ротару чи брендовими речами.

Схожі статті