Арсен Мірзоян прокоментував чутки про розлучення з Тонею Матвієнко після 6 років шлюбу – приховав би зраду

Український співак Арсен Мірзоян прокоментував чутки про розлучення з його дружиною Тонею Матвієнко, з якою перебував у шлюбі 6 років. Всі деталі в статті.

У квітні минулого року мережею ширилася інформація про розлучення зіркового подружжя через розмову блогера та стендапера Миколи Зирянова зі співачкою Jerry Heil, де він сказав, що Тоня та Арсен розлучилися. Сама ж Матвієнко ще тоді запевнила, що розлучатися нині не на часі.

Арсен Мірзоян в інтерв’ю Славі Дьоміну вперше за довгий час розповів правду про стосунки з дружиною. За словами співака, він не розуміє звідки беруться ці чутки про розлучення, адже офіційні ЗМІ цього не писали, тому рефлектувати на інформацію з жовтих джерел бажання не виникало. Менеджер Тоні сміялася та говорила, що ці плітки роблять своє діло, натякаючи на те, що подружжя перебувало під прицілом уваги.

Сам Арсен запевнив, що з дружиною не розлучається, натомість каже, що з початку повномасштабної війни все змінилося: ставлення до коханої половинки, підтримка, розуміння й любов пари стала міцнішою.

Також не оминули теми зрад, де Слава запитав, чи зраджував Мірзоян дамі свого серця, де той чесно відповів, що ні, але й розповісти про це Тоні, не наважився б:

“Звісно, що ні. Не треба цього казати. В мене навіть така пісня є. Якщо правда є біль – промовчи”, – розповів Арсен.

Тоня Матвієнко вразила зізнанням про справжню причину розставання з Арсеном Мірзояном
Арсен Мірзоян прокоментував чутки про розлучення з Тонею Матвієнко

Додав, що намагається розмовляти з коханою, ба більше Тоня може передивлятися листування свого чоловіка і казати, яка персона викликає в неї певні підозри й після чого, пара сідає за стіл переговорів та все вирішує на місці.

Схожі статті

Колишня Олександра Пономарьова розповіла про його цивільну дружину: ховає кохану за високим парканом

Відомий співак Олександр Пономарьов багато років приховує правду про особисте життя після численних новин про його шлюбу та романи. Однак, Вікторія Мартинюк розповіла про його цивільну дружину.