“Мій”: Злата Огнєвіч показала, хто зустрічає її у турі в новому місці – більше не в статусі холостячки?

Холостячка Злата Огнєвіч нині гастролює Україною та розповідає, як її зустрічає те чи інше місто. Цього разу красуня повідомила, що перебуває в славнозвісному місті Лева.

Особисте життя Злати Огнєвіч завжди було прикуте до особливої уваги прихильників, адже після проєкту “Холостячка” її підтримали багато українських жінок, які пережили розставання з коханим та єдиною долею, як їм тоді здавалося. Тому, наразі всі чекають, коли жінка відкриє двері до нового кохання та впустить на поріг свого гніздечка.

Сама ж Огнєвіч, останнім часом, коментарів з приводу цієї теми не надає, лише анонси турів, ситуації з концертів, подорожі різними куточками світу видніються в блозі зірки. Цього разу знаменитість показала, хто ж зустрічає її в іншому місті. Виявилося, що холостячка вирушила в старовинне місто глибинної історії, якого заведено називати містом Лева – у неймовірний Львів. На відео свою радість від поїздки описала одним словом: “Мій”.

Злата Огнєвіч
Злата Огнєвіч

Розповіла, що воно зустріло столичну гостю дещо похмурою та дощовою погодою, проте настрій красуні це не зіпсувало, адже попереду на неї чекав концерт та гарно проведений час. 3 червня відбувся благодійний вечір “Воля”, з основною ціллю – збором коштів на 125 окрему бригаду ТРО ЗСУ.

Злата Огнєвіч показала, хто зустрічає її у турі в новому місці

Окрім цього, не впустила можливості поласувати смачними стравами від одного з найкращих шеф-кухарів країни – Євгена Клопотенка в закладі громадського харчування “Бістро”.

Злата Огнєвіч показала, хто зустрічає її у турі в новому місці

“Знаєте, що у мене? У мене галушки з грибами, якимось смачним соусом, попкорну з гречки – це просто супер, топ. Кафе “Бістро Інші” від Жені Клопотенко у Львові  рекомендую, дуже смачно”, – поділилася Злата Огнєвіч.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.