Слава Камінська не встигає за популярністю Віки Сміюхи: сама собі лайкає фото в мережі, щоб підняти рейтинги

Слава Камінська відома українська співачка, яка раніше була зіркою легендарного дуету "НеАнгели" разом зі своєю колегою Вікторією Сміюхою. Але нині дівчата не співають разом і набувають популярності хто як може.

Камінська завжди любила привертати до себе багато уваги, адже жінка просто потребує, щоб про неї говорили, писали у ЗМІ та не забували про її існування. Адже будь-яка згадка про зірку додає їй рейтингу та популярності. Слава часто потрапляє у різноманітні скандали, адже вона не вміє стримувати себе та завжди говорить те, що думає. Це є особливістю Камінської.

Слава Камінська розповіла деталі співпраці з Нікітіним
Слава Камінська

Після того, як розпався гурт “НеАнгели” Слава не має такої шаленої популярності, як це було раніше, адже жінка живе за кордоном і майже не випускає пісень. Проте її дії у соціальних мережах пригортають увагу підписників. Не так давно Камінська потрапила у скандал через мову якою вона розмовляє, але він швидко забувся. Потім жінка розповідала про свого коханого чоловіка, який чекає на неї в Україні. А ще пізніше підозрювали вагітність артистки, але ці чутки не підтвердилися.

Зараз Слава продовжує жити за кордоном і створювати інфоприводи аби її не забували. Днями жінка виклала фотокартку, яку вона сама собі лайкнула. Звісно, нічого поганого у цьому немає, бо багато людей оцінюють свої фотокартки у соціальних мережах.

І насправді це можна зрозуміти, бо коли людина ділиться своїми фото, це означає, що вони їй подобаються і чому б це не показати у соціальних мережах. Таким чином Слава підвищує свої рейтинги, адже чим більше уподобань, тим більша ймовірність, що публікація потрапить у рекомендації.

Камінська лайкає власні фото

Тож, Камінська випробовує всі можливі способи аби триматися на плаву й бути цікавою для своєї широкої аудиторії прихильників навіть під час життя в іншій країні.

Схожі статті