Леся Нікітюк не стримала емоцій та звернулася до Сергія Притули, який від неї пішов: “Цей день настав”

Леся Нікітюк та Сергій Притула багато років працювали разом та змогли стати не лише колегами, а ще й справжніми друзями у реальному житті. За великий термін спільної роботи вони дійсно стали близькими одне для одного.

У житті Притули було багато колег, він працював з Машею Єфросиніною, Ольгою Фреймут, Катериною Варнавою та іншими, але Леся стала для нього особливою партнеркою у кадрі. Адже саме з нею Сергій був на одній хвилі, а це дуже важливо для комфортної роботи разом. Телебачення – це той світ, де всім має бути комфортно та приємно працювати з колегами, адже вони мають гарно ладнати одне з одним.

Леся Нікітюк і Сергій Притула
Леся Нікітюк і Сергій Притула

“Хто зверху?” стало найпопулярнішим шоу серед інших розважальних, адже коли його дивишся, то дійсно відпочиваєш душею та розвантажуєш мозок. А також це гарний спосіб підняти собі настрій та зловити цікаві інсайти. З такими ведучими, як Притула і Нікітюк дивитися це шоу – це одне задоволення.

Та зараз доля роз’єднала Нікітюк і Притулу, адже Сергій серйозно пішов у волонтерську та політичну діяльність, а Леся залишилась на своєму місці. І зараз жінці знайшли нового співведучого, оскільки Сергій у розважальний контент не збирається повертатися.

Сьогодні, 22 червня Притула святкує День народження, йому виповнюється 42 роки. І для свого віку чоловік досяг всього, про можна мріяти, він батько, професійний телеведучий, волонтер і політик. Його люблять українці та поважають як людину і професіонала.

У цей день Леся не залишилась осторонь та зворушливо привітала свого друга, наставника та колегу з Днем народження.

“Цей день настав!!! Настав твій День Народження.Що ж, сивочолий гетьман шоу «Хто Зверху», вітаю тебе з твоїм Днем! Бажаю міцного здоров’я, сталевих нервів і дякую за все, що ти робиш в цей нелегкий час! Обіймаю всю твою сім’ю” – написала Леся.

Леся Нікітюк привітала Притулу з Днем народження
Леся Нікітюк привітала Притулу з Днем народження

Таке привітання Притула точно оцінить та подякує Лесі за такі щирі слова, які точно потраплять у його серце.

Схожі статті