Аліна Гросу відкрила правду, як почувається після розставання з актором Полянським – “Звикла бути сильною”

Відома співачка України Аліна Гросу після розставаня з російським актором Романом Полянським повідомила про новий рід занять та допомогу Україні в повномасштабній війні.

Музична виконавиця Аліна Гросу після 24 лютого не хотіла вдаватися в подробиці розставання з росіянином Романом Полянським. Прихильники зірки невпинно намагалися вияснити, які пристрасті вирують між парою, однак з відповідей зірки стало зрозуміло – знаменитості більше не разом.

Сама Гросу наголосила, що зробила велику помилку, коли дозволила собі ділитися особистим щастям на публіку, натякаючи, на невдалий шлюб з першим чоловіком Олександром Комковим та другі невдалі стосунки з Романом Полянським.

Дізнатися, що стосунки добігли завершення, прихильники зірки змогли в її Instagram, коли користувачі поцікавилися, куди подівся коханий Гросу. Співачка зізналася, що ані хлопця, ані коханця нині не має.

Втім, з усього публіка зрозуміла, що надалі співачка буде менше розповідати про своє особисте життя чи взагалі прийме позицію мовчання. Днями артистка поділилася, як зараз почувається, розповіла про власні переживання та активну благодійну діяльність.

Аліна Гросу та Роман Полянський
Аліна Гросу відкрила правду, як почувається після розставання з актором Полянським

Зазначила, що наразі всі зароблені кошти відправляє на допомогу Україні, адже вважає не на часі витрачати їх на кліпи, дорогі речі, салони та організацію свят. Знаменитість щаслива бути корисною, особливо для діток з Херсонщини, зробивши свої внески, для їх майбутнього та відбудови житлових умов.

“Звикла бути сильною та не показувати, як на мене, діють новини та переживання. Зараз усі зароблені кошти я витрачаю на допомогу. Скоро приїду, а поки працюємо далі, щоб мати змогу допомогти більшій кількості людей”, – розповіла Гросу.

Аліна Гросу відкрила правду, як почувається після розставання з актором Полянським

В кінці допису додала, що ніяких грошей вона, її родина, команда не збирають, адже дівчині важливо передавати щось від себе в руки тим, хто справді цього потребує.

Схожі статті