Оля Мартиновська планує змінити місце проживання: знову залишить Володимира Ярославського на самоті?

Ольга Мартиновська стала дуже цікавою особистістю для публіки завдяки своїй участі та тріумфальній перемозі на кухні "МастерШеф" у сезоні аматорів. А зараз є незмінною суддею цього самого проєкту.

Заради свого комфорту, розвитку та гарного рівня життя Оля завжди багато навчалась та багато працювала, адже жінка хотіла стати справжнім кухарем, якого будуть поважати в усьому світі. І зараз так і сталося, адже Мартиновська працювала шефом не лише в Україні, а ще й у Франції. І саме через такі можливості жінка витрачає неймовірну кількість часу.

Оля Мартиновська
Оля Мартиновська

Відомо, що в Ольги є донька Віруня, якій нині 8 років, і вона потребує гарного рівня життя. А оскільки зараз все досить дорого коштує, то дитину підіймати самостійно дійсно важко. Але Мартиновська старається і багато працює заради того, щоб жили у комфорті.

Жінці вже доводилось змінювати кілька квартир, адже власного житла у неї поки що немає. Але Оля вже дуже хоче мати власну квартиру, але зараз не найкращий час купувати житло в Україні, оскільки статися може будь-що. Тому Мартиновська винаймає квартиру у столиці.

В тій квартирі, де зараз живе Оля та Віруня, майже не було меблів, і це житло вона облаштовує самостійно, купує меблі та все необхідне для комфорту у будинку. І начебто жінка вже гарно все облаштувала, але днями вона знову показала історію, де шукає для себе особисто рієлтор.

Можливо Оля врешті-решт вирішила придбати квартиру, а можливо шукає інший варіант житла або для когось зі своїх близьких.

Сторіс Мартиновської
Сторіс Мартиновської

Варіантів може бути безліч, але Ольга поки що нічого не розповіла детально навіщо шукає спеціаліста, а просто запиталася у своїх підписників про знайомих та надійних рієлторів для пошуку гарного і затишного житла.

Схожі статті