Катерина Полтавська відповіла, скільки вже разом з Володимиром Остапчуком – час пройшов, ідилія не зникла

Катерина Полтавська до стосунків з Володимиром Остапчуком ніколи не уявляла себе публічною та обговорюваною особистістю, втім, покохавши шоумена, прийняла нову реальність та активно розвиває особистий блог.

Нова дружина знаменитого телеведучого Володимира Остапчука змогла запам’ятатися публіці своїм почуттям гумору, вмінням висміювати деякі ситуації та показувати завісу власного життя в блозі. Дівчина сміливо відповідає хейтерам на некоректні вислови та осуд, чим і подобається багатьом прихильникам їхньої пари.

Наприкінці грудня 2022 року закохані переїхали з житла, де шоумен жив з колишньою дружиною, нотаріусом Христиною Горняк. Скільки парочка жила там – не повідомляли, але стало відомо, який період часу тривають їхні стосунки.

Катя Полтавська
Катерина Полтавська відповіла, скільки вже разом з Володимиром Остапчуком

Так, нещодавно 23-річна журналістка Катерина Полтавська оприлюднила відповідь на питання, який час пара офіційно знаходиться в стосунках. За словами Катерини, їхнє кохання триває вже 9,5 місяців. За підрахунками, роман у героїв нашого матеріалу закрутився восени минулого року, приблизно у вересні.

Катерина Полтавська відповіла, скільки вже разом з Володимиром Остапчуком

Раніше Полтавська розповідала, що вони познайомилися в соціальній мережі Instagram, коли телеведучий сам написав, а потім з’їхалися дуже швидко – після першого побачення. Також зізналася, що стосунки з Володимиром для неї перші серйозні. Згодом з’ясувалося, що Катерина не хотіла зустрічатися з зіркою та “морозилася” від Остапчука після першого побачення.

Нагадаємо, що Володимир Остапчук двічі розлучений чоловік й розрив з колишніми не прийшов мирно та без претензій. Перша дружина Олена Войченко після розлучення у 2019 році звинуватила ексчоловіка в багаторазових зрадах. А ось Христина Горняк, попри те, що не виливала “бруду” на Володимира, нині обурена питанням поділу їхнього спільного майна, яке експодружжя поставило на паузу.

Остапчук вже встиг показати хороми новій дружині Полтавській, що дуже не сподобалося Горняк, адже запевняє, вона на будинок має права на рівні з Володимиром.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.