Повернула мільярдера Захура додому: щаслива Камалія приїхала до України з-за кордону разом із екс-чоловіком

Найбагатша співачка України Камалія повернулася з літнього відпочинку в Іспанії, який вона провела разом зі своєю сім'єю та привезла додому екс-чоловіка.

Безумовно, під час повномасштабної війни в Україні сталася хвиля розлучень, багато з яких були доволі неочікуваними. Важкі умови, постійний стрес, відчуття безсилля та багато інших нюансів так чи інакше впливають на міжособистісні стосунки. Ті пари, які навіть могли похизуватися ідилією у своїх взаєминах не витримали цих випробувань. Серед них опинилася і Камалія з Мохаммадом Захуром.

Про рішення розлучитися співачка розповіла навесні 2023-го. Розставання передувала серйозна криза, яка сталася через переїзд сімейства у будинок старшої дочки бізнесмена Тані у Великобританію. Жінку сильно турбував той факт, що мачуха не добирає виразів, коли говорить про росіян, через що артистка була вимушена повернутися додому без дочок та чоловіка.

Камалія приїхала до України з-за кордону разом із екс-чоловіком

Чоловік Камалії Захур вразив зізнанням про стосунки з колишньою дружиною
Камалія приїхала до України з-за кордону разом із екс-чоловіком

Втім, пара прийняла також зважене та важливе рішення продовжувати спілкуватися та імітувати сім’ю, так як їм дуже важливо, аби дочки Арабелла та Мірабелла зростали у здоровій обстановці. Примітно, що екс-подружжя бачиться дуже часто. Дійшло до того, що аудиторія почала сумніватися у тому, що пара дійсно не разом.

І от нещодавно Камалія разом з колишнім чоловіком рушила на відпочинок до Іспанії. Звісно, з ними були дочки. Відпочинок був неймовірно легким та захопливим, артистка виглядала дуже щасливою і як з’ясувалося, в Україну повернулася разом з екс-благовірним.

Тим не менш, зірка підкреслила, що це було зроблено заради дівчат, яким батько обіцяв приїхати. Варто відзначити, що за планом родини, двійнята мають незабаром повернутися до навчання в Україні і повністю перейти на стаціонарний формат. Як родина надалі збирається влаштовувати сімейний побут сказати важко, адже судячи з усього мільярдер не надто бажає залишатися в Україні. Тим паче, що і до початку повномасштабного вторгнення половину свого часу він проводив у Великобританії. Але хтозна, можливо все складеться найкращим чином?

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.