Камалія публічно зізналася в коханні колишньому чоловіку Захуру у його 68-день народження: “Він – найкращий”

Найбагатша співачка України Камалія публічно привітала свого чоловіка Мохаммада Захура з днем народження та зізналася йому у почуттях. Усі деталі в статті.

Одна з найяскравіших пар українського бізнесу Камалія та Мохаммад Захур декілька місяців тому повідомили про те, що їхня історія кохання добігла свого кінця. Зіркове подружжя прийняли рішення розлучитися. При цьому артистка зізналася, що заради їхніх дочок вони будуть і надалі проводити разом час.

Причину розставання артистка не озвучила, однак розповіла, що передувало розколу в сім’ї. Зокрема вона розповіла про конфлікт з чоловіком через його старшу дочку. Виявляється спадкоємиця мільярдера від попереднього шлюбу Таня не надто була рада негативним висловлюванням мачухи на адресу росіян.

Врешті-решт, перебування під дахом будинку жінки для артистки стало неможливим і вона залишила свого чоловіка та дітей і повернулася на батьківщину. З моменту розставання до зізнання виконавиці у проблемах в стосунках пройшло аж півроку.

Камалія публічно привітала Захура з днем народження

Камалія приїхала до України з-за кордону разом із екс-чоловіком
Камалія публічно привітала Захура з днем народження

Втім, шанувальники помічають, що у взаєминах Мохаммада та його екс-дружини нібито відкрилося друге дихання. Нещодавно сім’я повернулася з відпочинку в Іспанії, де вони транслювали неймовірну гармонію та взаєморозуміння.

Тож є висока імовірність, що пара помирилася. Тим паче, не так давно Камалія давала інтерв’ю на радіо, в якому не змогла чітко відповісти на питання, чи разом вона з мільярдером. Артистка підтвердила, що не може відповісти на це питання точно.

Це дало глядачам певну надію на те, що найулюбленіша пара все ж таки відкриє свої серця і зможе подолати проблему.

До того ж нещодавно героїня нашої статті оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram привітання для колишнього чоловіка, адже йому виповнилося 68 років. У своєму зверненні вона зізналася йому в почуттях, а також розповіла про те, яку величезну роль він зіграв у її житті.

Користувачі мережі звернули увагу як на ніжність, яку намагалася виразити у своїх словах співачка, так і на вигляд бізнесмена, адже більшість підписників щиро здивувалися його справжньому віку.

Схожі статті