Хоче дітей та переїжджає в будинок колишньої: Остапчук розповів про майбутні плани з дружиною Полтавською

Останнім часом особисте життя українського телеведучого Володимира Остапчука почало цікавити публіку та пресу ще з більшою силою, адже шоумен має багато інтриг та скандалів з минулого.

Після розлучення з нотаріусом Христиною Горняк наприкінці 2022 року, парубком Володимир Остапчук залишатися довго не став, тому згодом після початку повномасштабної війни повідомив про нові стосунки з дівчиною, яка на 16 років молодша за нього, журналісткою Катериною Полтавською.

Володимир Остапчук та Катерина Полтавська

Здавалося, що після першого скандального розлучення з Оленою Войченко у 2019 році, Володимир Остапчук з другою колишньою дружиною Христиною Горняк розійшовся мирно, без претензій та скандалів, однак зараз пресі відомі нові факти.

Так, під час подружнього життя Володимир та Христина придбали нерухомість під Києвом, в котеджному містечку Золоче Прованс та разом почали облаштовувати своє гніздечко. Проте після розірвання шлюбу спільне майно не поділили, а сам Остапчук не йде на перемовини з колишньою дружиною та збирається жити в особняку з новою коханою Катериною Полтавською.

Така поведінка юристку Христину Горняк обурює, тому жінка налаштована рішуче отримати свою частину будинку, яка належить їй по закону.

Днями український шоумен Володимир Остапчук у своєму блозі соціальної мережі Instagram відповів на питання від користувачів мережі, зокрема, скільки хоче мати дітей від нової дружини та коли збирається переїздити в будинок, який придбав у шлюбі з Горняк.

Остапчук розповів про майбутні плани з дружиною Полтавською

Знаменитість зізнався, що хочуть двох діток, натякаючи на їхні плани на майбутнє, з 23-річною Катериною Полтавською. А переїздити до будинку в містечку Золоче Прованс парочка планує до кінця цього року.

Христина Горняк на питання від її підписників, чи подала позив до суду на поділ майна з колишнім чоловіком Володимиром Остапчуком відповіла, що мирно розв’язувати це питання він не хоче, зараз вона знову поставила це питання на паузу, однак, якщо будуть якісь нові деталі, то обов’язково все розповість.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.