“Буду народжувати”: 48-річна Наталія Могилевська заговорила про свою “вагітність” – готова ділитися досвідом

Наталія Могилевська – відома українська співачка, котра для власного жіночого щастя пережила чималий шлях змін для усвідомлення своїх помилок та їх виправлення.

Знаменита українська артистка Наталія Могилевська відверто у новому інтерв’ю для програми ведучого Олексія Суханова розповіла, що у свої 48 років вона нарешті усвідомила, що готова стати матір’ю та народити дитину. Після всіх невдалих стосунків зірка почала шукати причину в собі, працювати над власними помилками, втім, тоді ще не підозрювала, що шлях до своєї трансформації буде тривати протягом 10 років.

Що їсть для щастя Наталя Могилевська
48-річна Наталія Могилевська заговорила про свою вагітність

Співачка зізналася, що була завзятою кар’єристкою, хотіла скрізь бути першою у всьому, однак з часом вона збагнула, що цей успіх був не для себе, а для суспільства. Наразі вона залишила простір для особистого життя, щаслива у нових стосунках та заговорила про бажання народити й стати матір’ю. Каже, що за цей час у неї накопичилося багато досвіду та ніжності, які так хоче дати своєму майбутньому малюку:

“В мене стільки накопичилося ніжності, любові, я дуже гарно знаю світ, я багато можу показати дитині. Я вмію і викладаю вже стільки років, з 2003 року, але ніколи це не робила для своєї дитини, тому це просто внутрішня необхідність. І я буду народжувати дитину”.

Додала, що хоче нарешті це відчути, хоче розкрити свій материнський потенціал, адже бувши зіркою, вона завжди брала на себе всю увагу, а тепер прийшов час, коли варто її віддавати.

Наталія Могилевська ніколи не відчувала болю, що досі не народила. За словами знаменитості, вона хотіла, аби її родина складалася з чоловіка та жінки, а вже потім дитини. Тому, після зустрічі зі своїм коханим артистка досить серйозно замислилася про народження свого первістка.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.