Одна дружина любила іншого, друга лила у шлюбі сльози: чому Олександр Пономарьов не одружується знову?

Олександр Пономарьов точно знає про що співає у своїх піснях, адже прожив особисті драми та розбите серце. Хто ж саме подарував йому цей досвід, і у що він його перетворив?

За плечима у Олександра Пономарьова два шлюби. Свою першу сім’ю він створив офіційно. З продюсеркою Оленою Мозговою виконавець жив неофіційно у цивільному шлюбі. За плечима у Олександра Пономарьова два шлюби. Тоді ж в нього народилася перша дитина — красуня–донечка Євгенія. Окрім того, зірка прийняв як рідну падчерку Зою. Жінка досі називає музиканта своїм батьком.

Олександр Пономарьов з Оленою Мозговою та донькою
Олександр Пономарьов з Оленою Мозговою та донькою

Але сімейному щастю завадили почуття Олени Миколаївни до іншого чоловіка. Продюсерка сильно закохалася, про що і повідомила в своєму обранцю. За її словами, в роман з об’єктом своїх почуттів вона не вступила.

Через 20 років після розставання Олександр дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому звинуватив колишню дружину у фізичній зраді. Олена відреагувала дуже бурхливо. На особистій сторінці в соціальній мережі Facebook вона попросила забути її назавжди, а також вказала чоловіку на численну кількість його романів у минулому. Дійсно, цю інформацію свого часу також підтверджувала Вікторія Мартинюк.

Чому Олександр Пономарьов не одружується знову

Вікторія була єдиною законною дружиною Олександра Пономарьова. Дівчина вражала своєю вродою, витонченістю та стилем. Вона ж народила музиканту сина, який отримав ім’я Сашко.

На кого більше схожий син Олександра Пономарьова: на нього чи на Вікторію Мартинюк
Вікторія Мартинюк з сином Сашком

Через 5 років спільного життя Вікторія пішла від чоловіка. За її словами, він регулярно їй зраджував, а також дозволяв собі недопустимі речі у стосунках між чоловіком та жінкою. Помиритися їм вдалося, але вже у якості екс-подружжя. Вікторія Мартинюк вдало вийшла заміж, народила ще одну дитину і підтримує спілкування з виконавцем.

І саме вона розкрила справжній сімейний статус Пономарьова декілька років тому. Виявляється, у чоловіка знову з’явилася цивільна дружина, але розписуватися з нею він не поспішає. Артист приховує її від сторонніх очей, вочевидь для того, аби захистити своє особисте життя від публічності та проживати власне щастя тихо та без усіляких сюжетів з інтерв’ю.

До речі, деякі фанати дійсно схиляються до думки, що цією обраницею може виявитися Марія Яремчук, яка не так давно повідомила про завершення своєї музичної кар’єри через страх сцени.

Схожі статті