“Ми посварилися”: Ігор Кондратюк зізнався, чому не пішов із “Х-Фактора” через Оксану Марченко

Відомий український продюсер Ігор Кондратюк вперше розповів про те, які насправді у нього були стосунки з Оксаною Марченко після 2014 року і чому він продовжував з нею працювати.

Як відомо, Ігор Кондратюк багато років дружив з Оксаною Марченко. Вони співпрацювали на різних шоу, перетиналися на заходах і в цілому не приховували своєї прихильності одне до одного.

Ігор Кондратюк неодноразово розповідав, що Оксана Марченко тоді та зараз — це ніби дві різних людини, адже телеведуча колись була за українізацію, мову та проти використання російської учасниками. В певний момент все кардинально змінилося. Але дружину Віктора Медведчука не прибрали з ефірів, і вона продовжувала працювати як ні в чому не бувало. Лояльність продюсерів телеканалу СТБ обійшлася їм дуже дорого.

Ігор Кондратюк зізнався, чому не пішов із Х-Фактора через Оксану Марченко

Кондратюк розповів, яку має пенсію: більше ніж у звичайних громадян, але не вистачає
Ігор Кондратюк зізнався, чому не пішов із Х-Фактора через Оксану Марченко

Втім, дісталося і Ігорю Кондратюку, який продовжував працювати пліч-о-пліч зі зрадницею. Але як він коментує дану ситуацію та аргументує свій вчинок?

За словами продюсера, він не міг просто покинути проєкт, адже мав контракти, хоча з Оксаною Марченкою насправді сильно посварився.

“Ми з нею трошки посварилися, бо вона почала мені доводити. Я сказав їй, що, як на мене, не всі дружать з мізками. І ми працювали, бо у неї був контракт, у мене був контракт. Якби я розвернувся, встав і пішов, то взяли б когось із Москви, вам було б легше? Ні, мабуть”, – вважає продюсер.

Нагадуємо, що 16 лютого 2022 року прогриміла новина про втечу Оксани Марченко. Перед повномасштабним вторгненням телеведуча зібрала речі та разом з охороною перетнула кордон. Уся Україна розуміла, чому раптом журналістка вирішила перебратися вночі. Свій голос ведуча подала лише після арешту її чоловіка Віктора Медведчука. Вона взяла участь у декількох прес-конференціях, а також активно знімала відеозвернення до політиків.

А вже через тиждень був вимушений евакуюватися Ігор Кондратюк разом зі своєю сім’єю. Родина переїхала до Львова та декілька місяців проживала в офісі. За цей час житло чоловіка сильно постраждало, але він відновив свою нерухомість та повернувся до Києва разом з благовірною.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.