МастерШеф 12 сезон 5 випуск від 23.09.2023: хто з учасників покинув шоу – “Все менше віри в обʼєктивність”

Хто покинув "МастерШеф-12" вже відомо. Ознайомтеся з нашою статтею, щоб дізнатися, хто з учасників не виправдав очікувань судів та вилетів з програми.

Стало відомо, хто покинув “МастерШеф-12” у 5 випуску від 23.09.2023. На цей раз шоу вилетів Петро. Він не впорався з завданнями, які отримав від суддів, а також програв на битві чорних фартухів.

Стало відомо, хто покинув МастерШеф-12

Українські залізничники та всі ті, без кого залізниця була б просто залізом прийшли на цей раз на зйомки та стали героями чергового випуску.

Саме вони евакуювали українців, працювали щоденно, рятували своїх співвітчизників та ризикували власним життям. Саме їх треба було нагодувати аматорам. Раніше їхня праця була не такою помітною, проте після повномасштабного вторгнення українці зрозуміли, що без цих титанів країна зупинилася б. І тому продюсери вирішили ще раз пролити світло на їхній подвиг та у звʼязку з цим дати нове завдання учасникам.

А на допомогу аматорам прийшли давно відомі зірки проєкту “МастерШеф” — Артем Кабулахін та Артем Бжезінський. Втім, такий вибір сподобався далеко не всім глядачам, адже вони знову почали вказувати на те, що до Пави судді мають особливе ставлення і від цього умови для аматорів змінилися.

Стало відомо, хто покинув МастерШеф-12. Скріншот коментарі під публікацією про новий випуск

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні зйомки програми на деякий час зупинилися, а трансляція нового сезону була перервана. Відновити її вдалося лише через півроку, після чого продюсери влаштували зйомки вже в нових реаліях. Зокрема, учасники розмовляють лише українською, а героями програми стають люди, які зробили великий внесок у майбутню перемогу.

Аматорам та професіоналам доводилося працювати в абсолютно незнайомих умовах, таких як відключення електроенергії, а також повітряні тривоги. Незважаючи ні на що, український кулінар готовий боротися за звання найкращого та отримати можливість стати найкращим кухарем в Україні та побудувати блискучу карʼєру.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.