“Затримка два місяці”: дружина переможця “Голосу країни” Романа Сасанчина розповіла про другу вагітність

Дружина знаменитого українського виконавця Романа Сасанчина Іванна розповіла про те, що в неї вже затримка понад 2 місяці. Що відбувається, дізнайтеся в нашій статті.

Іванна Сасанчин вже декілька років веде свій блог. За цей час вона встигла розкрутитися та добряче заробити. Контент вона публікує здебільшого формату лайфстайл. Саме тому підписники мали можливість спостерігати за тим, як проходить її вагітність, що було під час та після пологів, через які зміни проходить авторка.

Іванна обожнює наводити красу, тому встигла неабияк трансформуватися: вона збільшила свої губи, змінила волосся, зробила декілька татуювань. І на цьому вона не збирається зупинятися. Іншою головною героїнею її блогу є її єдина дочка Елізабет.

Дружина Романа Сасанчина заговорила про вагітність

Аудиторію сильно бентежить в той факт, що Іванна та Роман — доволі молоді для батьківства. Втім, обидва говорили про те, що ця вагітність була запланованою, вони дуже хотіли стати батьками, так як у зрілі роки хочуть мати вже дорослих спадкоємців і в цілому розглядають можливість народження наступної дитини вже незабаром.

І цілком реально, що це вже сталося. Нещодавно блогерка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі зізнання про те, що в неї затримка вже 2 місяці. Іванна впевнена, що вона не вагітна, але щоб зайвий раз не нервувати вирішила зробити тест. Також дівчина розповіла, що в неї зʼявилася нова харчова модель поведінки.

Дружина Романа Сасанчина заговорила про вагітність

До речі, Іванна не народжувала сама. Блогерці робили операцію. Зараз Елізі немає навіть 2 років. У дівчинки є затримка розвитку мовлення, але в цілому вона здорова і жодних проблем немає.

Від допомоги батьків молоді люди відмовляються. Мовляв, це було їхні рішення народжувати і перекладати відповідальність на старших членів сім’ї недопустимо. Тож батьки обидвох приїжджають суто в гості, але до себе онучку не забирають. Зараз сім’я проживає в квартирі, яку Роман виграв на телебаченні, хоча спочатку мала намір продати її та придбати інше житло. Після початку повномасштабної війни стало зрозуміло, що ці плани доведеться відкласти.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.