“Я дуже злилася”: Маша Єфросиніна розповіла про стосунки з чоловіком Хромаєвим – і тільки психолог допоміг

Українська телеведуча та громадська діячка Маша Єфросиніна відверто поділилася, що відчувала після почутої новини від чоловіка Тимура Хромаєва про його тверде рішення піти захищати Україну у війні.

Маші Єфросиніній знайомі переживання українських жінок, які кожного дня бояться за життя своїх чоловіків, які борються, аби пересічні громадяни мали право на ароматну каву зранку та звичайні моменти радості.

У новому випуску програми “Дорослі дівчата” телеведуча Маша Єфросиніна разом з незмінною подругою та напарницею, співачкою Олею Поляковою підняли досить важливу тему про психологічну допомогу. Ми живемо в часі постійної емоційної напруги, стресу та страху, а тому похід до спеціаліста, якщо людина відчуває, що не ладна контролювати ситуацію є надважливим.

Маша Єфросиніна зі своїм чоловіком Тимуром Хромаєвим
Маша Єфросиніна розповіла про стосунки з чоловіком Хромаєвим

Єфросиніна поділилася, що відчувала, коли почула новину піти на фронт від чоловіка Тимура Хромаєва. За словами телеведучої, вона дуже сильно злилася на Тимура за прийняте ним рішення. Каже, що саме завдяки роботі з психологом змогла зрозуміти, що її коханий проходить свій шлях воїна, реалізує свою мужність, страхи, жагу, ненависть там, де він прийняв рішення.

Утім, до цього складного усвідомлення Маша зауважує, що не могла довго змиритися, що чоловік покидає її після 20 років спільного подружнього життя, після народження двох дітей та після пережиття трьох криз та одного розставання. Додала, що вони пара, яку багатьом було складно зрозуміти, оскільки вони завжди мали свій світ, свої спогади, традиції, правила та межі. І після всього цього змиритися з думкою, що твоя кохана людина тебе залишає було вкрай важко.

Маша Єфросиніна та її чоловік Сурат Хромаєв
Маша Єфросиніна розповіла про стосунки з чоловіком Хромаєвим

Тобто, замість страху, розпачі та думок, як їй вдасться з усім впоратися, Маша відчула на собі емоцію злості. Єфросиніна зізналася, що є речі, які може проговорили лише з однією людиною, яка змогла її переконати та прийняти рішення чоловіка піти в лави ЗСУ.

Одної миті знаменитість збагнула, що не змогла уявити нормальне, тихе та розмірене життя, наприклад в улюбленому Нью-Йорку, оскільки радіти, коли у твоїй країні йде війна їй не під силу.

Завдяки змозі зі спеціалістом пропрацювати себе та десь коханого, громадська діячка зрозуміла, що її чоловік має пройти свій шлях воїна, щоб вони разом пройшли це випробування.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.