З Даном Баланом на екрані, з іншим чоловіком в реальному житті: блогер розсекретив коханого Тіни Кароль

Тривалий час Тіна Кароль запевняла своїх фанатів у тому, що в її серці немає нікого, окрім покійного чоловіка. Але не заперечувала, що у її житті могли з'являтися інші.

Не дивлячись на те, яким великим болем стала втрата коханого чоловіка для Тіни Кароль, вона також виконала роль у її творчому житті, перетворивши артистку на справжню поп-діву. Саме у період розпачу та горя співачка подарувала країні свої найлегендарніші хіти.

В усіх своїх інтерв’ю зірка говорила про те, що частина її серця назавжди померла, а її душа закрита для інших чоловіків. При цьому вона зізнавалася, що це не означає, що в її житті немає кавалерів. Втім, жодного з них вона не показала публіці.

Блогер розсекретив коханого Тіни Кароль

Тіна Кароль висловила справжні почуття до Дана
Блогер розсекретив коханого Тіни Кароль

Артистці приписували романи з Даном Баланом, Ігорем Коломойським та іншими знаменитими чоловіками. Але нещодавно блогер Богдан Беспалов поділився своєю інформацією на цей рахунок.

За його словами, співачку пов’язували любовні стосунки з гітаристом Антоном Поповим, який перебуває поруч з поп-дівою вже 10 років.

Посилаючись на інсайдерів, чоловік повідомив, що Тіну Кароль бачили з “коханцем” в Карпатах на курорті. Вони жили в будиночку скандинавського стилю з однією спальнею.

“Спали вони окремо або в одному ліжку – ніхто не знає. Але на цьому каналі ми суб’єктивно висловлюємо свою думку і пліткуємо”, – сказав Беспалов.

Варто відмітити, що незадовго до 24 лютого Ціна прийшла на захід з приводу нового року разом зі своїм менеджером, і опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, на якій трималася з ним за руку.

Піар-менеджер Тіни Кароль публічно проявив свої почуття
Блогер розсекретив коханого Тіни Кароль

Тоді поповзли чутки, що зірка зустрічається саме з ним. Півроку тому співачка станцювала в ресторані з хореографом Жуком, який також давно перебуває у команді артистки, а після виходила з ним на прогулянку вулицями Києва, знову ж таки тримаючись за руку.

Примітно, що у той період глядачі навіть мали можливість стати свідками реакції Веніаміна на події, що розгорталися перед його очима. Хлопець продемонстрував роздратування через витівку матері в закладі.

Схожі статті