МастерШеф 12 сезон 10 випуск від 28.10.2023: хто з учасників назавжди покинув шоу – “Це не шоу коміків”

Хто покинув "МастерШеф-12" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто з учасників не виправдав очікувань суддів та пішов додому.

Стало відомо, хто покинув “МастерШеф-12” у 10 випуску від 28.10.2023. Цей раз шоу пішла Мирослава.

Попри помітні поліпшення у роботі, знаннях та навичках, а також зростаючій любові аудиторії до учасниці, вона не витримала викликів проекту, програла на битві чорних фартухів, результаті чого вилетіла з шоу.

Стало відомо, хто покинув МастерШеф-12 у 10 випуску

Скаутська організація, яка виховує займається патріотичним вихованням українських дітей, відвідала шоу, тому аматори мали продемонструвати одне з головних умінь, яке розвивають у собі пластуни. Мова йде про вміння виживати у природі і орієнтуватися поза цивілізацією.

Тож учасники готували саме для них. А у другому випробуванні суперникам знадобилася навичка чути одне одного. Кожному учаснику довелося багато говорити, слухати та домовлятися. Адже робота у ресторані – це командна праця.

Судді вигадали для опрацювання таких скіллів неймовірне. Втім, сталося і доволі неприємна річ. Учасники вирішили злити Іллю. Це дуже не сподобалося глядачам, які особливо засудили поведінку Іри та Каті.

Стало відомо, хто покинув МастерШеф-12 у 10 випуску від 28.10.2023. Скріншот коментарів під публікацією на офіційній сторінці шоу
Стало відомо, хто покинув МастерШеф-12 у 10 випуску від 28.10.2023. Скріншот коментарів під публікацією на офіційній сторінці шоу

Нагадуємо, що після 24 лютого тривалий час на екрани не виходила кулінарна програма. Згодом трансляцію поновили, а наступні зйомки велися в абсолютно нових для учасників та суддів умовах. Зокрема уся тематика так чи інакше торкається реалій, в яких зараз живуть українці. Таким чином продюсери намагаються продемонструвати, що попри роботу телеканалу, вони не забувають, що глядачі на даний момент борються.

Примітно, що аудиторія все одно неоднозначно ставиться до нових випусків, а також часто критикує сценаристів за те, що проєкт вже не такий, яким був раніше.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.