Дочка Олі Полякової порвала зі своїм бойфрендом та назвала причину: “Він показав, яка він людина”

Дочка знаменитої української виконавиці Олі Полякової Маша розповіла, що сталося між нею та її бойфрендом. Виявляється, пара вже роз сталася, і на це є причина.

Після переїзду Маші до Великобританії стало відомо, що у дівчини зав’язалися романтичні відносини з молодою людиною. Їхні спільні фотографії регулярно з’являлися на особистій сторінці блогерки в соціальній мережі Instagram. Матір дівчини Оля Полякова активно підтримувала пару і навіть розповідала про те, як складаються їхні стосунки в одному зі своїх інтерв’ю.

Зокрема співачка похизувалася, що її Машу дійсно цінують у стосунках, а також розповіла про романтичну подорож, яку хлопець влаштував для неї. Пара відпочивала в Парижі. І хоча проживання в них було набагато скромніше, ніж те, до якого звикла Маша, як дитина бізнесмена та співачки, але юнак дуже постарався.

Дочка Олі Полякової розсталася з бойфрендом та розкрила причину

Дочка Олі Полякової розсталася з бойфрендом та розкрила причину

Але тривалий час про них не було нічого чутно. Маша нібито забула про те, що мала звичку показувати свої почуття до нового бойфренда в мережі, і лише нещодавно пояснила, що насправді сталося. Виявляється, молоді люди вже не разом. За словами Маші, її колишній вчинив з нею дуже негарно.

Вона і раніше ділилася опасіннями, що деякі люди можуть спілкуватися з нею не заради неї самої, а заради власної вигоди. Мовляв, дочка знаменитої співачки, має багато підписників, постійно під пильною увагою преси. І зараз вона абсолютно впевнена, що її екс-бойфренд використовував її для того, аби набрати побільше підписників. Тобто хотів попіаритися.

“Артур – це зараз пройдений етап, тому що він дуже негарно повівся. Він показав, яка він людина насправді. Що я йому взагалі не подобалася і це все було тому, що він хотів нагнати собі підписників. Він такими маленькими кроками почав це показувати. Можливо, він вважає, що це не так, але я це бачила”, – зізналася Маша.

В будь-якому випадку, дівчина нібито непогано тримається, і тим більше була готова до подібного досвіду, розуміючи своє положення та популярність.

Схожі статті