“Не цукор”: після новини про розставання з мільйонером онучка Ротару розповіла про складне життя в США

Онучка знаменитої української співачки Софії Михайлівни Ротару Соня Євдокименко розповіла, що відбувається в її житті в США. Чи щаслива модель?

Внучка співачки Софії Ротару Соня Євдокименко переїхала з України в США і намагається побудувати кар’єру в модельному бізнесі. Однак не все у дівчини складається так, як їй хочеться. Переживаннями вона поділилася з підписками в соціальній мережі.

Онучка Софії Ротару розповіла про складне життя в США

Онучка Софії Ротару прокоментувала особисте життя
Онучка Софії Ротару розповіла про складне життя в США

Примітно, що про складнощі вона заговорила після того, як мережею розповсюдилася новина про її розставання з нареченим Денисом Жадановим. Парі пророкували скоре весілля, але натомість їхня історія, судячи з усього, зійшла нанівець. Відомо, що тривалий час Соня та Денис жили в розлуці. Поки дівчина будувала свою кар’єру в Штатах, Денис перебував у Великобританії, що дещо ускладнило їхні взаємини. Втім, Євдокименко досі відмовчується на цей рахунок. Натомість вона розповіла про перепетії в інших сферах її життя.

“Цей рік був вихором найнижчих падінь і блаженних злетів. Рік, наповнений випадковими подіями, новими зв’язками та моментами навчання. До кінця року ще два місяці, тому зараз я зосереджена на тому, щоб зробити сьогоднішній день головним і бути поряд зі своїми близькими”, – написала внучка Ротару.

Нещодавно Соня вразила підписників ще одним зізнанням. Вона повідомила, що ненавидить в людях жадібність. Слова онуки Ротару здалися дуже дивними, оскільки не схоже, що вона дуже потребує грошей. А тому це зізнання якраз сприйняли на рахунок її бойфренда. Модель зустрічається з мільйонером зі списку Forbes. Не так давно в мережі з’явилися новини про їх заручини, проти яких, до речі висловилася знаменита бабуся. Ротару впевнена, що її внучка ще дуже молода, тому їй не варто поспішати з весіллям.

Примітно, що на новини також відреагував Руслан, який обійшовся з фанатами набагато суворіше і одразу ж заявив, що мова про весілля поки навіть не йде. Його старший син Анатолій також не поспішає одружуватися. І поки онуки Ротару перебувають за кордоном, говорять, що сама співачка продовжує жити в Україні попри все, що відбувається.

Схожі статті