Що одягнути на Новий рік: ТОП стильних образів і корисних порад експертів, в якому кольорі зустрічати 2022 рік

Що одягнути на Новий рік - одвічне питання, яке бентежить кожну господиню. У цьому матеріалі ви знайдете трендові, але недрогі образи, які не тільки вразять вашу компанію, але й принесуть багато емоцій.

Близиться головне свято всієї планети і кожна представниця прекрасної половини людства мріє бути на ньому найефектнішою, найвродливішою. Що одягнути на Новий рік – підказує сам його символ, Блакитний Водяний Тигр.

Який колір на Новий рік 2022 буде актуальним?

Езотерики радять обирати яскраві кольори: бірюзовий, небесний. Можна наряджатися у блискучі срібні сукні. Головне, аби ваше вбрання нагадувало стихію нашого Тигра. Дуже влучним рішенням буде обрати костюм з люрексом чи паєтками, які так нагадують мерехтіння хвиль.

До речі, психологи пояснили, що кольори Нового року 2022, мають заспокійливий характер і підійдуть всім, хто протягом року стикався з емоційним вигоранням. Цікаво, що японські астрологи наполягають на тому, аби зустрічати свято у чорному кольорі, адже за їхнім повір’ям Тигр буде не Блакитним, а Чорним, мотивуючи тим, що вода часто зображувалася пращурами на наскельних малюнках.

Та у наших широтах на Новий рік 2022 колір темного спектра не зустрічався у святковій традиції. В Україні річки ще за часів Київської Русі було заведено зображувати синіми. Іконописці, що наслідували Візантію, взагалі уникали використання пігменту у зображенні водойм: тому Йордан у майстрів виходив прозорим.

Стилісти ж заявляють, що одягнути на Новий рік 2022 можна трендові речі осені-зими 2021. Сезон був багатий на костюми маскулінного крою, спідниці-максі з розрізами та вкорочені светри з топами. Головна порада модників – мінімалізм.

Одного масивного аксесуару буде достатньо для образу – врешті-решт ви ж не повинні бути яскравіше ялинки.

Речі для свята можна обирати з масс-маркету. Тигр любить простоту та скромність.

Колір ялинки 2022 року

Говорячи про те, що одягнути на Новий рік 2022, не можна не згадати і тренди інтер’єру. Святкові стилісти радять прибрати всі іграшки бордових та жовтих колоьорів. Не варто також прикрашати ваше святкове дерево пластиковими кульками. На зміну їм візьміть штучні квіти: рожеві, бузкові, білі – будуть дорого та виграшно виглядати.

 

Схожі статті

Яке церковне свято 12 квітня 2024 – все про цей день, що не можна робити та яким прикметам можна довіряти

Яке свято 12 квітня 2024? Дізнайтеся в нашому матеріалі, що це за день, які прикмети можна розпізнати, яких традицій дотримуються віряни та чого уникають.

11 квітня 2024 — яке сьогодні церковне свято, і чого не варто робити, щоб не лити в майбутньому гіркі сльози

Яке церковне свято 11 квітня 2024 року? Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, що у цей день святкують віряни, яким традиціям слідують, а також, які є прикмети та повір'я.

10 квітня 2024: церковне свято сьогодні, чому не можна користуватися гострими предметами та хороші прикмети

Яке свято 10 квітня 2024 року? У нашому матеріалі ви можете дізнатися, що це за день за церковним календарем, а також дізнатися, які прикмети, заборони та традиції існують на цей день.

9 квітня: церковне свято сьогодні, кого вшановують, з чим бути обережним цього дня – не проливайте воду

Щоб дізнатися, яке церковне свято 9 квітня, ознайомтеся з нашою статтею. Чого не варто робити в цей день, чого уникати, а що навпаки приверне в майбутньому удачу?

Яке церковне свято 7 квітня 2024 року: День ангела, прикмети, традиції і що не можна робити в цей день

Церковне свято 7 квітня 2024 року можна дізнатися в нашому матеріалі. Що можна робити в цей день, і чого робити категорично не варто, повір'я та забобони.

Церковне свято 6 квітня 2024 року: в кого іменини, народні прикмети, і чого не можна робити в цю суботу

Церковне свято 6 квітня 2024 року можна дізнатися різними способами, але найкращий помічник у цьому – звичайний церковний календар. Усі деталі в матеріалі.