Улюблені тонкі млинці на кефірі та окропі без яєць: швидко, смачно і завжди є щось до чаю

Пропонуємо приготувати тонкі і ніжні млинці на кефірі та окропі без яєць, які відмінно смакуватимуть з медом, варенням або сметаною.

Процес приготування млинців дуже простий, а смак — неймовірний. До того ж, у них можна завернути будь-яку начинку і подавати до чаю. Малеча просто в захваті!

Рецепт млинців на кефірі та окропі без яєць

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 200 міліграм кефіру
  • 2 столові ложки рослинної олії
  • 200 міліграм окропу
  • 3 столові ложки цукру
  • 200 грамів борошна
  • Дрібка солі
  • Дрібка соди
  • Ванілін
Млинці на кефірі та окропі без яєць
Млинці на кефірі та окропі без яєць

Візьміть невелику ємність, де будемо замішувати тісто, пересипте сюди просіяне борошно і додайте соду, сіль, цукор та ваніль. Потім влийте кефір і замісіть тісто за допомогою звичайної ложки.

В окремій ємності підігрійте воду. Вона має закипіти. Потім перелийте її в тісто і ретельно перемішайте. Влийте олію і знову перемішайте.

Візьміть пательню і поставте на плиту. Добре її розігрійте. Вилийте трішки тіста на сковороду і смажте млинці. У вас має вийти красиве ажурне полотно. Не потрібно швидко заповнювати дірочки у тісті, тоді воно буде хрусткішим і смачнішим. До того ж, ненароком можна додати забагато тіста і в результаті млинець неможливо буде перевернути. Температуру плити постійно тримайте помірною. Вже за лічені хвилини ви отримаєте велику порцію апетитних млинців. А завернувши у них улюблене варення, отримаєте чудовий десерт до чаю.

Смачного!

Схожі статті

В чому секрет бадьорості Насті Каменських? Цю смакоту вона готує на сніданок – 5 хвилин на заміс і в духовку

Відома українська співачка Настя Каменських розсекретила власний рецепт поживного та нереально смачного шоколадного кексу. Таким смаколиком зірка тішить себе на сніданок.

На Великдень те, що треба: рецепт домашньої ромової бабки – готується просто, а виглядає ефектно

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування усім відомого смаколика. Ромова баба неодмінно стане чудовим доповненням вашого святкового столу, а усі гості проситимуть рецепт.

Лимонне тістечко Тирамісу вдома: рецепт найніжнішого італійського десерту з новим смаком

Бажаєте потішити рідних чи гостей вашого столу незвичним смаколиком? Пропонуємо до вашої уваги рецепт лимонного тістечка Тирамісу, що чудово смакуватиме з чаєм та кавою.