Його можна назвати “Осіннє Олів’є”. Смачний салат на святковий стіл за 10 хвилин: вдале поєднання продуктів

Пропонуємо вам приготувати неймовірний салат та ситний салат, який дуже схожий на новорічний Олів'є. Він не поступається смаком, а готується навіть простіше.

Олів’є — це вже класика українського святкового столу. Даний салат можна побачити в меню не тільки на зимові свята, але й на день народження, вечірці, посиденьках чи навіть у якості доповнення до вечері.

Його популярність зумовлюється зокрема можливістю додавати альтернативи тим продуктом, які вказані в рецептурі. Наприклад, ви завжди можете замінити м’ясо ковбасою, а горошок кукурудзою. Окрім того, він завжди відносився до категорії бюджетних страв, адже здебільшого готується із дешевих овочей.

Хіба що доведеться витратити час на етап варіння, очищення, а також подрібнення інгредієнтів. В результаті ми отримуємо дуже ситно страву, яка може зберігатися в холодильнику декілька днів, прекрасно виглядає як на тарілці так і в тарталетках.

Інгредієнти

  • яйця – 7 шт.
  • М’ясо – 150-200 г.
  • Огірок свіжий – 2 шт.
  • Редиска – 8 шт.
  • Горошок консервований – 0,5 банки
  • Зелена цибуля – 1 пучок
  • Картопля – 3-4 шт.
  • Майонез

Смачний салат на святковий стіл за 10 хвилин

Ми пропонуємо до вашої уваги осінній варіант варіант приготування Олівʼє. Для початку необхідно відварити картоплю. Також ставимо варитися мʼясо та яйця.

Картоплю чистимо та подрібнюємо кубиками. Мʼясо охолоджуємо і також подрібнюємо. Яйця чистимо, ріжемо і додаємо до картоплі та мʼяса.

Смачний салат на святковий стіл за 10 хвилин

Редиску, зелень, огірок ріжемо і вносимо до страви. Додаємо консервований горошок, сіл та перець і майонез. Все добре перемішуємо і ставимо приблизно на годину в холодильник, після чого можемо викладати на тарілку або прикрашати для святкового столу.

Салат Коломийський, дуже нагадує Олів'є
Рецепт осіннього Олів’є

Не забувайте, що ви завжди можете доповнити рецепт за своїм бажанням. Наприклад, ніколи не буває зайвим сир. У даному випадку можуть підійти навіть вʼялені помідори.

Схожі статті

Картопляні оладки – просто чудо-рецепт! Пишні, ніжні: у складі мало продуктів, а який багатий смак виходить!

Виявляється, що немає нічого простішого, аніж приготувати картопляні оладки. Зробити таку страву набагато легше, ніж звичайні стандартні оладки. Рецепт дуже простий!

Як приготувати квашену капусту, щоб була хрумка і соковита — додай 1 секретний інгредієнт і буде тобі щастя

Квашену капусту люблять у різних куточках світу. А особливо популярна вона саме в Україні. Але під час самостійного приготування не завжди вдається зробити її хрумкою. Як це виправити 1 інгредієнтом?

Салат “Дністер”: новий рецепт салату з білокачанної капусти! Дуже смачний, простий і дешевий – найкращий

Салат "Дністер" завжди був популярним і неспроста! Як приготувати найсмачніший салат з білокачанної капусти? Виходить дуже смачний, простий і дешевий.

Ця закуска стане “Хітом” на вашому столі! Рецепт найсмачніших баклажанів з часничком, перчиком і зеленушкою

Спробуйте рецепт найсмачніших баклажанів з часничком, перчиком і зеленушкою, який стане "Хітом" на вашому столі. Страва виходить дуже ароматною, а готується пару хвилин.

Рецепт м’ясної підливи до картопляного пюре, як у дитинстві з їдальні: кілька хвилин і мінімум інгредієнтів

Кожному іноді хочеться повернутися в дитинство та з'їсти щось смачненьке зі шкільних років. Або познайомити з цим своїх дітей. Наприклад, з м'ясною підливкою, яка робить будь-яке пюре смачнішим.

Олена Мозгова розповіла, що можна зробити із залишків фаршу від перців: соковите і смачне, зверху хрустке

Продюсерка Олена Мозгова поділилася цікавою ідеєю застосування невеликої жменьки фаршу, яка залишилася після приготування фаршированого перцю.