Як смачно приготувати пишні оладки, які не опадають і не “забиваються”: простий секрет, яким поділилася бабуся

Для того, щоб приготувати смачні оладки, які будуть залишатися пишними та повітряними достатньо лише хорошого настрою, любові та секретного інгредієнту.

Оладки — доволі звична, смачна, ситна та проста у приготуванні страва, яка отримала поширення по всій земній кулі, у різних варіантах рецептури. Але усі господині намагаються досягти ефекту пуху, щоб тісто залишалося повітряним та легким, а після приготування не осідало та не перетворювалося на млинець. Насправді, такого ефекту добитися не складно, якщо знати, як правильно готувати ваші оладки. Тож, якщо ви мрієте зробити ідеальні оладки, ознайомтеся з нашим рецептом.

Інгредієнти

  • Кефір — 150 мілілітрів
  • Пшеничне борошно — 100 грамів
  • Курячі яйця — 1 штука
  • Цукор — 2 столових ложки
  • Сіль — за смаком
  • Сода харчова — пів чайної ложки
  • Кардамон — за смаком

Як правильно приготувати оладки

Для того, щоб приготувати пишні оладки, для початку розбийте яйця, додайте до нього цукру та ретельно змішайте до білої піни.

Рецепт пишних оладок на кефірі

Після цього внесіть кефір та просіяне борошно. Додайте солі, харчової соди та кардамон. Можна кардамон замінити корицею або іншими ароматними спеціями.

Рецепт пишних оладок 

Добре змішайте та дайте тісту постояти 10-15 хвилин. Після цього розігрійте сковорідку та починайте формувати оладки. Обсмажуйте на середньому вогні з усіх сторін. На тарілку викладіть серветки, щоб після обсмаження олія стекла та увібралася у них.

Рецепт пишних оладок, які не осядуть

Дуже добро такі оладки смакують з варенням, джемом і навіть різноманітними кремами. Втім, можна обійтися і сметаною, яка також зробить смак оладок лише насиченішим.

Секрет приготування апетитних оладок на сніданок
Секрет приготування пишних оладок 

Не забувайте, що до класичного рецепту можна додавати подрібнені яблука, родзинки, горіхи та будь-які інші елементи, які ви забажаєте, і які зроблять вашу страву більш цікавішою.

Схожі статті

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.