І ніяких яєць не потрібно: як приготувати ніжні, тоненькі та ажурні млинці, які не рвуться під час смаження

Тонкі та ажурні млинці можуть стати візитівкою господині, яка навчиться їх робити, але не для кого не секрет, що дана страва дається далеко не кожній людині.

Ажурні млинці як правило запам’ятовуються гостям найбільше, адже приготувати дану страву не так і просто. Неправильно приготоване тісто так і норовить порватися або пригоріти. В результаті зіпсований день та переведені продукти.

Але усього цього можна було-б запобігти, якщо знайти правильний рецепт приготування даної страви. Насправді, вона не вимагає надзвичайної майстерності та виключних знань. Головне володіти декількома секретами приготування цих особливих виробів з тіста. Ми пропонуємо рецепт, який не включає курячі яйця, що на даний момент дуже актуально через вартість цього продукту.

Інгредієнти

  • Молоко — 3 склянки
  • Борошно пшеничне — півтори склянки
  • Мед — 3 столових ложки
  • Сіль — щіпка
  • Рослинна олія — 2 столових ложки

Рецепт приготування млинців

По-перше, для отримання ідеального результату необхідно притримуватися пропорцій. В даному рецепті курячі яйця не потрібні, адже результат і без них вийде прекрасним. Від цукру варто відмовитися та замінити його медом, адже він не буде карамелізуватися, а отже млинці будуть легко перевертатися.

Тісто на ажурні млинці

Так, до теплого молока додаємо просіяне пшеничне борошно, розігрітий до рідкого стану мед, сіль та рослинну олію. Усе добре перемішуємо до однорідності. За бажанням можна додати ванільного цукру, аби надати млинцями тонкого аромату.

Як приготувати ажурні млинці

Спеціальну пательню для млинців розігріваємо, змащуємо олією та на розігріту поверхню наливаємо тісто, формуючи тонкий млинець.

Як приготувати млинці

Обсмажуємо вироби з обох сторін до золотавості на середньому вогні. Коли млинці трохи охолонуть можна подавати на стіл.

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.