Більше ніяких “Шуби” та “Олів’є”: смачний та оригінальний салат “Буніто”, який стане хітом святкового столу

Хоча усі з нетерпінням чекають зимових свят та новорічного столу, деякі його позиції встигли набриднути, а з переворотом у культурі України, більшість відмовляються від суто радянських Олів'є та Оселедця під шубою.

Після початку повномасштабної війни в Україні особливо гостро постало питання позбавлення від радянщини в культурі. І лише при наближенні зимових свят українці починають згадувати, до святкове новорічне меню взагалом складається з страв, які наші батьки та предки споживали в радянський час.

Для когось це не принципово, для когось стало справжньою проблемою. Але насправді вона з легкістю вирішується, адже є рецепти набагато смачніші за ті, до яких ми звикли. Пропонуємо ознайомитися з одним з них.

Інгредієнти

  • Курячі яйця — 4 штуки
  • Куряче м’ясо – 200 грамів
  • Морква по-корейськи – 150 грамів
  • Твердий сир – 80 грамів
  • Часник – 3-4 зубчики
  • Майонез – 3 столових ложки
  • Спеції
  • Сіль
  • Мелений перець

Як приготувати Буніто

Спочатку необхідно відварити курячі яйця та м’ясо. Мясо добре подрібнюємо, яйця чистимо натираємо на тертушці.

Сир також натираємо, а часник перетворюємо на пасту та перемішуємо з майонезом.

Рецепт святкового салату Буніто

Беремо спеціально роз’ємну форму та починаємо формувати салат. На низ викладаємо м’ясо, потім робимо зверху сіточку з майонезу. Зверху викладаємо моркву по-корейськи, і знову сіточку. Далі: курячі яйця, сіточку і зверху твердий сир.

Рецепт святкового салату Буніто

Ставимо салату холодильник на декілька годин і після цього форму можна знімати, адже страва буде триматися міцно. Не забудьте, що для помпезної подачі необхідна зелень, і можливо навіть деякі прикраси.

Рецепт святкового салату Буніто

За бажанням до інгредієнтів можна додати ваші улюблені спеції, а замість майонезу обрати ту заправку, який ви надаєте перевагу.

Вдалих експериментів на кухні та смачного!

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.