Цю страву обожнює найбагатша співачка України: рецепт ситного та ніжного салату з кальмарів від Камалії

Безумовно Камалія має доступ до найрозкішніших кухонь світу, адже має для цього гроші та доступ до найкрутіших ресторанів в столиці і далеко за її межами. Що ж полюбляє готувати артистка вдома?

Дуже просто порадувати себе та близьких якоюсь екзотичною стравою – потрібно лише приготувати щось із кальмарів. Тушку чи філе кальмара можна просто відварити. Головне, пам’ятати, що тримати цих морських мешканців у киплячій воді слід лише 3-5 хвилин, щоб отримати ніжне м’ясо, яке має приємний смак. В іншому випадку кальмари, що стали гумовими, безнадійно зіпсують ту страву, що ви мали намір приготувати.

Смачна страва вийде, якщо дуже швидко посмажити кальмари. Можна нафарширувати відварені тушки будь-якими начинками – картопляною, цибульною, гречаною з грибами, сумішшю овочів – і потім деякий час потім подати в духовці, полив заздалегідь приготованим соусом. Відмінний смак вишуканої нестандартної страви гарантовано!

Не дивно, що такий корисний продукт використовують і для приготування салатів. Ці рецепти мають на увазі використання кальмарів цілою тушкою, нарізаними смужками і навіть у сирому вигляді. Оскільки смак цього продукту відносно нейтральний, його можна поєднувати з іншими інгредієнтами. При цьому важливо не перестаратися з соусами та заправками, а також із вибором спецій та приправ, щоб не зруйнувати смак кальмарів.

Саме такий салат полюбляє Камалія, і свого часу ділилася з ним активно на телебаченні на різноманітних кулінарних програмах.

Інгредієнти

  • Кальмари — 700 грамів
  • Креветки — 200 грамів
  • Червона ікра — 5 чайних ложок
  • Курячі яйця — 8 штук
  • Мариновані огірки — 250 грамів

Рецепт приготування салату з кальмарів, як у Камалії

Невеликою соломкою нарізати кальмари та заздалегідь відварені курячі яйця. Болгарський перчик порубати на півкільця, покришити зелену цибулю та мариновані огірочки. Добре все перемішати.

Ситний та неймовірно смачний салат із печінкою і печерицями
Рецепт приготування салату з кальмарів, як у Камалії

Додати відварені креветки, приправити сіллю і перцем, додати кілька чайних ложок червоної ікри, заправити майонезом і перемішати.

Салат з пекінської капусти
Рецепт приготування салату з кальмарів, як у Камалії

Страву можна прикрасити зеленою цибулею, шматочками звареного яйця та солодким перцем із червоною ікрою.

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.