Єврейський спосіб приготування хрумкої курки: для цього рецепту потрібно всього два основні інгредієнти

Часом для головної справи на святковому столі не має необхідності придумувати щось складне. М'ясо користується неабиякою популярністю і виглядає дуже апетитно.

Страви з м’яса любить багато хто. Хтось воліє його смажити чи варити. Але найсмачніше, соковите, м’яке м’ясо виходить у процесі тушкування. Свинина, яловичина, баранина, будь-який птах (курка чи індичка) у процесі такого приготування перетворюються на дивовижно ароматну, апетитну страву.

Деякі рецепти приготування тушкованого м’яса включають легке попереднє обсмажування і тривале томлення в наваристому бульйоні або у воді, в сусідстві з картоплею або іншими овочами – і ось вже перед вами прекрасний обід для всієї родини або навіть святкове частування для гостей.

Єврейська кухня займає особливе місце у серцях людей, які полюбляють смачно поїсти. Вона увібрала в себе неймовірні поєднання і може похвалитися великою різноманітністю смачних рецептів. При цьому вам не потрібно мати в холодильнику щось ексклюзивне, адже ці рецепти розраховані на усі прошарки населення. Здається, що приготувати ідеальну вечерю з декількох інгредієнтів просто неможливо, особливо коли мова йде про м’ясо. Але курка по-єврейськи — це абсолютно інший рівень в кулінарії.

Усе, що вам знадобиться — це сама курка і трохи цибулі, яка надасть пікантності та ароматності м’ясу. І шкодувати цього продукту під час приготування зовсім не варто, адже саме на нього робиться увесь наголос.


Інгредієнти

  • Курятина (гомілка або філе) — 1 кілограм
  • Ріпчаста цибуля – 3 штуки
  • Харчова сода — 0,5 чайної ложки
  • Сіль — за смаком
  • Перець мелений — за смаком
  • Спеції — за смаком

Рецепт приготування курятини по-єврейськи

Обсмажте м’ясо на олії з усіх боків до утворення золотистої скоринки. Наріжте півкільцями цибулю. Посмажте в олії, в якому смажили курку, близько 5 хвилин.

Рецепт приготування курятини по-єврейськи

Посипте цибулю содою – поступово вона стане м’якою і перетворюватиметься на соус.

Куряче філе по-єврейськи

Додайте до соусу м’ясо.
Посоліть, поперчіть і додайте часник до смаку. Курка за єврейським рецептом готова. Подавати обов’язково у гарячому вигляді. Смачного.

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.