Добринін після розлучення з Дашею Квітковою став сам собі кухарем: холостяцький рецепт макаронів від Нікіти

Відомий український телеведучий Нікіта Добринін після розлучення з Дашою Квітковою прийняв рішення спробувати себе у якості фуд-блогера та показав, як приготувати холостяцькі макарони.

Для відомого українського телеведучого Нікіти Добриніна блогерська діяльність далеко не в новинку. Зірка був активним у соціальних мережах ще задовго до своєї участі у романтичному реаліті-шоу “Холостяк”. Як і більшість колишніх учасників та героїв після завершення зйомок шоумен ще більше зосередився саме на цьому медіа-сегменті.

Здебільшого його контент присвячений буденному життю, лайфстайл, тощо. У парі з Дашою він неабияк хвилював серця своїх фанатів романтичними знімками, зізнаннями, демонстрацією почуттів та любові… І варто відзначити, що подібний матеріал користується неабиякою популярністю серед українців і за кордоном.

Микиті Добриніну повідомили, що він стане татом
Нікіта Добринін вразив холостяцьким рецептом макарон

Однак, після розлучення реалізувати велику кількість контенту зірка так чи інакше не має можливості. Аж допоки у нього не з’явиться нова дама серця. Але сфера інтересів аудиторії доволі широка. Наприклад, різні блогери час від часу пробують себе у кулінарії. Нікіта долучився до цієї традиції і також продемонстрував, як впорається з цією роллю.

Нещодавно на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилося відео, на якому він показує, як готує вдома макарони у вершково-лососевому соусі. Давайте спробуємо повторити даний рецепт.

Інгредієнти

  • Будь-який лосось — 1 маленький шматочок
  • Моцарела чи рікотта (маленька головка)— 1 упаковка
  • Макарони — 150 грамів
  • Сіль — за смаком
  • Шпинат — пучок
  • Перець мелений — за смаком
  • Спеції — за смаком

Рецепт приготування макарон з лососем

Нікіта Добринін вразив холостяцьким рецептом макарон

Для початку беремо рибу, за необхідністю чистимо її та подрібнюємо на кубики. Після цього викладаємо її на одну сторону форми для випікання.

Шпинат миємо та за необхідністю подрібнюємо. Шматок сиру ставимо у зелень. Усе солимо та перчимо. За бажанням можна додати спеції. Відправляємо форму у духовку приблизно на 15-20 хвилин.

Тим часом макарони відварюємо у підсоленій воді. Після того як макарони та вершково-лососева частина страви будуть готові, висипаємо макарони до риби. Усе добре перемішуємо та викладаємо на тарілку. Смачного!

Схожі статті

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.