Крабовий салат по-новому – рецепт, який ви будете готувати завжди

Крабовий салат вже став постійним гостем на святковому столі, однак окрім класичного рецептів існують й інші, не менш смачні та прості в приготуванні.

Пропонуємо приготувати крабовий салат по-новому, який назавжди увійде в ваше повсякденне меню і стане однією з улюблених страв. Родина точно оцінить.

До того ж, його дуже просто готувати, а в рецептурі використовуються доступні та бюджетні інгредієнти, які є в домі у кожної господині.

Рецепт крабового салату по-новому

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 250 грамів крабових паличок
  • 200 грамів консервованої або вареної білої квасолі
  • 1 червона цибулина
  • 3 столові ложки лимонного соку
  • 1 червоний болгарський перець
  • 1 чайна ложка меду або цукру
  • 3 столові ложки рослинної олії
  • 3 зубчики часнику
  • Мелений чорний перець – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Кілька гілочок кропу
  • Кілька гілочок петрушки
Рецепт крабового салату на новий лад
Рецепт крабового салату на новий лад

У першу чергу візьміть крабові палички та розріжте їх пополам вздовж. Потім кожну частину розріже ще на декілька тонких соломок.

Очистіть цибулю та наріжте її півкільцями. Тим часом перець варто нашаткувати тонкою соломкою, подібно крабовим паличкам. Підготовлені інгредієнти перекладіть в миску і додайте до них консервовану або відварену квасолю та подрібнену зелень.

Готуємо заправку. Для цього візьміть окрему ємність та з’єднайте у ній лимонний сік, олію, мед чи цукор (за бажанням), подрібнений часник, сіль та перець. Ретельно перемішайте суміш та заправте салат.

Смачного!

Схожі статті

Такої подачі ваші гості ще не бачили: вражаючий салат-кружальця з 7 простих інгредієнтів. Здивуйте всіх

Відкрийте для себе вражаючу новинку! Цей яскравий салат на святковий стіл зацікавить усіх гостей без виключення. Попри свою незвичну подачу, такий салат готується зі всім доступних інгредієнтів.

Дивовижна закуска з курячої печінки, щоб здивувати своїх гостей такою смакотою: рецепт, який всім по кишені

Ніжна закуска з курячої печінки за цим рецептом виходить просто ідеальною. Сирно-печінковий рулетик стане родзинкою вашого святкового столу, а гості проситимуть добавку.

Тоненькі млинці з картопляного тіста та соковитою начинкою: секрет приготування смакоти на Масляну

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування млинців з картопляного тіста та ніжною начинкою із яєць та зеленої цибулі. Це ідеальна страва на Масляну, що сподобається всій родині.

Коли у житті не вистачає яскравих фарб приготуйте “Веселку”: рецепт простого салату зі спаржевою квасолею

Дуже гарний салат, що парадує вас та ваших близьких яскравими барвами. А на смак, він ще кращий, ніж на вигляд. Обов'язково спробуйте його приготувати.

Зметуть за 5 хвилин, ані крихти не залишиться: рецепт ніжного торта “Молочна дівчинка” з елементарних коржів

Пропонуємо до вашої уваги рецепт ніжного та неймовірно смачного десерту. Торт "Молочна дівчинка" стане найкращим завершенням будь-якого свята. Усі гості неодмінно будуть в захваті.

Усіма улюблений салат “Аристократ” вже готується дивувати ваших гостей: неймовірна страва з простим складом

Спробуйте приготувати цей святковий салат вперше і ви неодмінно будете вражені результатом. Без ефектного салату "Аристократ" не обійдеться жоден святковий стіл.