Салат шуба – рецепт від бабусі, який перевірений роками і завжди йшов першим зі святкового столу

Пропонуємо приготувати усім відомий салат шуба, який люблять майже всі українці. Особливий рецепт приготування зробить його ще більш неймовірним.

Салат шуба став постійним гостем на нашому столі, тому без нього вже не обходиться жодне свято. Розповідаємо рецепт, за яким готували ще наші бабусі і який виходить просто неймовірним.

Рецепт салату шуба

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 500 грамів картоплі
  • 500 грамів моркви
  • 500 грамів буряка
  • 1-2 оселедця
  • 100 грамів ріпчастої цибулі
  • 250 грамів майонезу
  • 4 яйця
Рецепт салату шуба
Рецепт салату шуба

У першу чергу підготуйте всі інгредієнти. Буряк варто відварити заздалегідь, адже на це піде близько двох годин. Потім залиште її охолонути. Моркву та картоплю можна відварити протягом 30-40 хвилин. Після цього дайте овочам охолонути. Відваріть яйця до готовності.

Очистіть оселедець. Видаліть голову, плавники та хвіст. Розділіть її та наріжте кубиками.

Тепер приступаємо до підготовки овочів. Очистіть картоплю і натріть її на крупній терці. Очистіть яйця, моркву та буряк і також натріть на терці. Після цього очистіть цибулю і залийте її кип’ятком, щоб вона не мала гіркого присмаку.

Візьміть тарілку, у якій будете подавати салат. Викладіть картоплю по всій поверхні і змажте майонезом. Потім викладіть рибу і присипте цибулею. Зверху розподіліть терті яйця і знову змажте майонезом. Потім покрийте шаром моркви з майонезом, а в кінці буряком і знову майонез. Відправте салат в холодильник на 3-4 години.

Смачного!

Схожі статті

Такої подачі ваші гості ще не бачили: вражаючий салат-кружальця з 7 простих інгредієнтів. Здивуйте всіх

Відкрийте для себе вражаючу новинку! Цей яскравий салат на святковий стіл зацікавить усіх гостей без виключення. Попри свою незвичну подачу, такий салат готується зі всім доступних інгредієнтів.

Дивовижна закуска з курячої печінки, щоб здивувати своїх гостей такою смакотою: рецепт, який всім по кишені

Ніжна закуска з курячої печінки за цим рецептом виходить просто ідеальною. Сирно-печінковий рулетик стане родзинкою вашого святкового столу, а гості проситимуть добавку.

Тоненькі млинці з картопляного тіста та соковитою начинкою: секрет приготування смакоти на Масляну

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування млинців з картопляного тіста та ніжною начинкою із яєць та зеленої цибулі. Це ідеальна страва на Масляну, що сподобається всій родині.

Коли у житті не вистачає яскравих фарб приготуйте “Веселку”: рецепт простого салату зі спаржевою квасолею

Дуже гарний салат, що парадує вас та ваших близьких яскравими барвами. А на смак, він ще кращий, ніж на вигляд. Обов'язково спробуйте його приготувати.

Зметуть за 5 хвилин, ані крихти не залишиться: рецепт ніжного торта “Молочна дівчинка” з елементарних коржів

Пропонуємо до вашої уваги рецепт ніжного та неймовірно смачного десерту. Торт "Молочна дівчинка" стане найкращим завершенням будь-якого свята. Усі гості неодмінно будуть в захваті.

Усіма улюблений салат “Аристократ” вже готується дивувати ваших гостей: неймовірна страва з простим складом

Спробуйте приготувати цей святковий салат вперше і ви неодмінно будете вражені результатом. Без ефектного салату "Аристократ" не обійдеться жоден святковий стіл.