Салат на Новий рік 2022: рецепт новорічного салату на святковий стіл – виглядає ефектно, смакує неймовірно

Новорічні салати є невід'ємним атрибутом святкового столу. Вони смачні, ситні, ефектно виглядають. Традиційно місце головних закусок в меню займають олів'є і шуба, але їм на заміну пропонуємо приготувати цей незвичайний салат на Новий рік 2022 з доступних продуктів, які можна купити в будь-якому магазині.

Настав час для рецептів салатів на Новий рік, якими можна поповнити звичне меню на святковий стіл.

Список інгредієнтів

Для приготування цього смачного і незвичайного новорічного салату знадобляться такі продукти:

  • м’якоть яловичини – 450 грамів;
  • курячі яйця – 2 штуки;
  • морква по-корейськи – 200 грамів;
  • ківі – 3 штуки;
  • консервована кукурудза – 2 столові ложки;
  • твердий сир – 150 грамів;
  • майонез – 5 столових ложок;
  • суміш сушених трав;
  • сіль, перець за смаком.

Покроковий рецепт салату на Новий рік 2022

Спершу займемося м’ясом. Зачищаємо його від зайвих плівок, прожилок, жиру. Підготовлене м’ясо викладаємо в каструлю або сотейник, заливаємо холодною водою, додаємо чорний перець горошком, лавровий лист, накриваємо кришкою і відправляємо на вогонь варитися до м’якого стану.

Зварені в круту яйця і сир натираємо на велику тертку. Готовому м’ясу даємо охолонути, після чого нарізаємо проти волокон на тоненькі слайси, які потім ріжемо на більш дрібні шматочки. Важливо, щоб яловичина була м’якою і повністю готовою, а оскільки це доволі довготривалий процес, його варто відварити заздалегідь.

Рецепт салату на Новий рік 2022
Рецепт салату на Новий рік 2022

Подрібнене м’ясо перекладаємо в глибоку тарілку, солимо, перчимо та додаємо до нього дві столові ложки майонезу, краще домашнього. Також заправляти наш новорічний салат можна сметаною чи йогуртом. Добре перемішуємо. Натерті яйця теж перекладаємо в окрему ємність, солимо, додаємо сушені трави, майонез, перемішуємо.

Беремо блюдо для подачі, формувальне кільце або роз’ємну форму для випікання та збираємо салатний торт. Першим шаром викладаємо одразу всі яйця. Рівномірно розподіляємо по поверхні. Тепер викладаємо зверху підготовлене м’ясо, також все і так само охайно розрівнюємо. На яловичину кладемо моркву по-корейськи, злегка притискаючи ложкою. Наступним шаром викладаємо натертий сир.

Рецепт салату на Новий рік 2022
Рецепт салату на Новий рік 2022

В такому вигляді краще дати салату настоятися, накривши плівкою, хоча б 20-30 хвилин. За цей час підготуємо прикраси. Спілі, але не надто м’які ківі чистимо від шкірки, кожне ріжемо півкільцями.

Зверху на сир викладаємо майонез у вигляді сіточки, посипаємо консервованою кукурудзою, обережно знімаємо формувальне кільце. Прикрашаємо салатний торт ківі з боків та зверху, і все готово.

Рецепт салату на Новий рік 2022
Рецепт салату на Новий рік 2022

Ось такий ефектний салат на Новий рік 2022 виходить за цим рецептом. Смачного!

Салат на Новий рік 2022
Салат на Новий рік 2022

Схожі статті

Ексклюзивний рецепт від Тіни Кароль: смачна сирна паска на Великдень – з такою впорається кожна господиня

Великдень вже на носі, тож для цієї світлої події варто заздалегідь підготувати рецепти різноманітних смаколиків. Пропонуємо до вашої уваги секрет приготування сирної паски за рецептом Тіни Кароль.

Секрет від зірки: великодня паска без дріжджів за рецептом Ольги Сумської – ідеальна святкова випічка

Великдень наближається, тож настав час приберегти для себе кілька нових рецептиків. Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування Великодніх пасок за рецептом Ольги Сумської.

Великодні паски за рецептом від Олі Полякової: артистка розкрила секрет ідеальної святкової випічки

Сьогодні ми розповімо вам про фірмовий рецепт приготування Великодніх пасок від Олі Полякової. Кожна господиня буде вражена результатом, святкова випічка виходить пухкою та ніжною.

Готую цей простий фруктовий тортик, коли гості завітали зненацька: для смаколика навіть міксер не потрібен

Ми поділимось з вами секретом приготування просто фруктового тортика, що неодмінно стане прикрасою будь-якого святкового столу. Це чудовий десерт нашвидкуруч, для якого навіть міксер не знадобиться.

За рецептом цього салату полюють всі господині: щоразу готую величезну миску – салат “Мілан”

Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати святковий салат "Мілан" та розкриємо секрет найкращого домашнього майонезу всього за 5 хвилин. За цими рецептами полюють всі досвідчені господині!

Крабовий салат по-новому. Лінивий варіант виявився смачнішим за оригінал: готуйтеся дивувати ваших гостей

Мало не кожен святковий стіл прикрашає усім відомий крабовий салат. Сьогодні ми розповімо вам про весняний варіант приготування цієї страви, яка відкриває нові смаки та чудово освіжає.