Замість величезної тарілки з “Шубою”: оригінальна подача улюбленого салату з оселедцем на Новий рік

Коли молодий кулінар і фуд-блогер придумав цю незвичайну оригінальну подачу відомої холодної закуски "Шуба", то навіть не міг припустити, який вона справить ефект.

Останнім часом багато кулінарів та фуд-блогерів намагаються вдосконалити давно відомі та популярні серед звичайних людей страви. Хтось намагається доповнити його якимось новим інгредієнтом, хтось, навпаки, виключає зайве, але всі хочуть привнести щось нове. Однак, іноді досить просто змінити форму подачі і давно відоме блюдо, наприклад, як “Шуба” або “Олів’є” заграє новими фарбами.

Так, молодий кулінарний блогер Микола Пономарьов поділився оригінальним рецептом, що дуже нагадує за своїм складом улюблений новорічний салат “Шуба”. Склад залишався практично тим самим, тільки подача змінилася.

“Якщо чесно, коли готував цю закуску, то не чекав вау ефекту, але коли зробив і скуштував – це неймовірно ніжно і смачно! А ще це дуже просто легко. Друзі рекомендую обов’язково приготувати)”,- написав Микола, перш ніж поділиться рецептом.

Щоправда, кухар попередив, що намазки вийде багато, тому запропонував ще запастись кількома шматочками підсушеним на сковороді білим чи житнім хлібом.

Як подати шубу на новорічний стіл
Як подати шубу на новорічний стіл

 Ингредиенты:

  • Буряк варений  – 2 шт.
  • Яйця варені  – 4 шт.
  • Цибуля шалот – 2 шт.
  • Філе оселедця  – 1 шт.
  • Плавлений сир – 2 шт.
  • Майонез – за смаком
  • Сіль та перець – за смаком

Приготування:

Варені яйця розрізаємо навпіл. Дістаємо жовток.

Натираємо на великій тертці варені буряки, плавлений сир і жовтки з відварених яєць.

Цибулю шалот нарізаємо дрібними кубиками і з’єднаємо з|із| приготовленою масою.

Солимо, перчимо. Далі додаємо майонез і ретельно все перемішуємо.

Фаршируємо яйця. Зверху кладемо шматочок філе малосольного оселедця і прикрашаємо його листочком кропу або петрушки.

Готово!

Зазначимо, що закуска, де замість величезної тарілки використовувалися фаршировані яйця, виглядає дуже презентабельно! Така “міні-шуба” стане прикрасою будь-якого святкового столу!

 

 

Схожі статті

Ексклюзивний рецепт від Тіни Кароль: смачна сирна паска на Великдень – з такою впорається кожна господиня

Великдень вже на носі, тож для цієї світлої події варто заздалегідь підготувати рецепти різноманітних смаколиків. Пропонуємо до вашої уваги секрет приготування сирної паски за рецептом Тіни Кароль.

Секрет від зірки: великодня паска без дріжджів за рецептом Ольги Сумської – ідеальна святкова випічка

Великдень наближається, тож настав час приберегти для себе кілька нових рецептиків. Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування Великодніх пасок за рецептом Ольги Сумської.

Великодні паски за рецептом від Олі Полякової: артистка розкрила секрет ідеальної святкової випічки

Сьогодні ми розповімо вам про фірмовий рецепт приготування Великодніх пасок від Олі Полякової. Кожна господиня буде вражена результатом, святкова випічка виходить пухкою та ніжною.

Готую цей простий фруктовий тортик, коли гості завітали зненацька: для смаколика навіть міксер не потрібен

Ми поділимось з вами секретом приготування просто фруктового тортика, що неодмінно стане прикрасою будь-якого святкового столу. Це чудовий десерт нашвидкуруч, для якого навіть міксер не знадобиться.

За рецептом цього салату полюють всі господині: щоразу готую величезну миску – салат “Мілан”

Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати святковий салат "Мілан" та розкриємо секрет найкращого домашнього майонезу всього за 5 хвилин. За цими рецептами полюють всі досвідчені господині!

Крабовий салат по-новому. Лінивий варіант виявився смачнішим за оригінал: готуйтеся дивувати ваших гостей

Мало не кожен святковий стіл прикрашає усім відомий крабовий салат. Сьогодні ми розповімо вам про весняний варіант приготування цієї страви, яка відкриває нові смаки та чудово освіжає.