Віталія Кличка можуть зняти з посади мера Києва: що стало причиною таких радикальних змін?

Віталій Кличко відомий спортсмен, боксер та мер Києва, який займає цю посаду вже не перший строк. Багато хто може досі дивуватися цьому, але Віталій насправді багато чого робить для улюбленої столиці.

Коли Віталій вирішив у політику, це здивувало всіх, адже він дуже давно і дуже плідно будував свою кар’єру у спорті, а саме у боксі. І варто сказати, що він став дуже успішним у цій сфері. Але, він вирішив, що у цього шляху немає яскравого та перспективного майбутнього.

Віталій Кличко показав всіх своїх дітей
Віталій Кличко

Через це Кличко не надто довго вирішував, що йому робити далі та куди рухатися. Віталій пішов у політику та став мером Києва. Звісно, не дивлячись на те, що більшість голосів від мешканців Києва були за нього, у його успіху на цій посаді сумнівалися. Адже, важко може укладатися в голові, як боксер може керувати цілим містом, та ще й столицею. Адже це показник всієї країни.

Але Віталій швидко вирішує питання, які потребують швидкої реакції та вирішення.І насправді війна стала цьому доказом. Адже коли у Києві, а області були проблеми з електроенергією восени та взимку, все відновлювалося за добу. Адже Мер розуміє, наскільки для людей важливо мати вдома світло і тепло.

Загалом Кличко гарний мер, його поважають, йому довіряють та Віталій так само ставиться до мешканців столиці. Саме тому він вже не перший строк займає посаду мера. Адже за цей час у Києві багато чого змінилося та стало кращим.

Віталій Кличко планує випускати другу збірку своїх цитат
Віталія Кличка можуть звільнити

Навіть в умовах воєнного положення у Києві багато чого будується та відновлюється. І це вже показник гарної роботи його та його команди. Але останнім часом за Віталія взялися люди з Офісу президента, які не надто сильно задоволені його роботою. Саме тому, нещодавно з’явилась інформація про те, що Віталія Кличка хочуть зняти з посади голови Київської Міської Ради. Однак юридичної можливості немає, оскільки на це немає певних причин. Але працівники Офіса президента шукають варіанти. І скоріш за все, звільнять ще й і Сергія Попко – голову військової адміністрації, оскільки він нібито не виправдав очікувань ОП.

Схожі статті

Віталій Кличко розповів, чи плануються масові заходи і концерти до 32-го Дня Незалежності України

День Незалежності України – це особливе свято для кожного з нас, оскільки це той самий день, коли ми почали своє вільне існування. Це був великий та знаковий день, який показав справжні амбіції України, як вільної країни.

Які події готує міська влада та місцеві організації до Дня міста Києва: список заходів для привітання столиці

День кожного міста – це особливе свято для мешканців, адже і цю мить відчувається певна гордість за те, що ти живеш у тому місті, яке любиш всім серцем та знайшов у ньому себе і своїх людей.

Коли у 2023 році у Києві пролунає останній дзвоник для школярів: не у травні як було зазвичай – деталі

Останній дзвоник є неймовірно очікуваним днем для всіх українських школярів, всі діти по-особливому люблять школу, уроки, вчителів, всю цю атмосферу, заходи. Тому, останній дзвоник дійсно є ковтком повітря.

Робота громадського транспорту під час повітряної тривоги: кияни створили петицію, на яку дав відповідь Кличко

Міський голова Києва Віталій Кличко заявив, що рух громадського транспорту під час повітряної тривоги вважається неможливим і відхилив петицію

Київський тату-майстер влаштовує флешмоби “Тату за донат” в підтримку ЗСУ

В Україні зараз з'явилась велика кількість благодійних фондів, зірки продають цінні речі, ресторани і заклади швидкого харчування, магазини, салони перераховують частину заробітку на потреби ЗСУ або конкретно купують необхідні речі для окремих батальйонів

“Я розлучаюсь”: молода дружина Віктора Павліка вразила фанатів заявою про вагітність та пошук адвоката

Молода дружина відомого українського виконавця Віктора Павліка Катерина натякнула на розлучення, а також заявила, що можливо вагітна. Усі деталі в статті.