Надя Дорофєєва виступила з поліцейським на одній сцені: подружка Потапа вміє запалити (Відео)

Поки Дантес займався своїми справами, Надя запалювала той вечір

Їх пару вважають ну просто зразковою. Ніжна Надя Дорофєєва ніколи не приховує своїх стосунків з Володимиром Дантесом. Проте, останнє відео, де співачка танцює з поліцейським зацікавило кожного підписника. Ролик з’явився у профілі Дантеса, під публікацією коментар лишити неможливо.

Разом артисти дуже давно. За словами зірок, вони спершу дуже довго зустрічалися і, коли відчули справжнє усвідомлення свого кохання, вирішили побратися. До речі, Надя дуже довго, навіть після весілля ревнувала свого чоловіка. Особливо не подобалися Дорофєєвій подружки обранця.

Молоде подружжя

Зірці довелося навіть сходити до психолога, щоб втихомирити свій гнів і не зіпсувати стосунків з коханим.

Здається, все є в цієї пари. Проте, єдине про що не готові зараз Володимир та Надя говорити – це діти.

В одному з цьогорічних інтерв’ю співак намагався пояснити свою позицію. Головна причина відсутності малюків полягає в тому, що два артиста, постійно зайняті собою та своєю кар’єрою. Дантес додає, що пара самі себе відчувають ще дітьми, і вік тут не має значення. Подружжя досі не знає, чого хоче від життя, тому й весь час егоїстично думає про себе.

Володимир зазначив, що хоче, аби його дитина була щаслива і не думала про те, де його мама з татом. На даний момент, хоч гастролі й скасовані через відомі причини, корпоративи та участь у проектах лишається для зірок актуальними.

Щодо останнього опублікованого відео, Дантес розповів, що це – підготовка надзвичайного шоу для новорічної ночі. Роль поліцейського буде виконувати артист, а Надя – просто співає своїх пісень для глядача.

Окрім зіркового подружжя, пильні прихильники могли побачити, що на зйомках є присутнім Іван Дорн і навіть Андрій Данилко у своєму звичному амплуа – Сердючки з мамою.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.