Маленький син Пугачової та Галкіна вражає талантами: Гаррі імпровізував на вечірці з Ігорем Ніколаєвим

Гаррі Галкін не відстає від Лізи: син Пугачової та Галкіна здивував гостей грою на фортепіано в дуеті з Ігорем Ніколаєвим.

Новий рік 2021-го – бесперечливо домашній. Більшість українських та російських зірок зустрічають його вдома, у родинному колі.

Саме так відзначили наступ 2021-го року і в родині Алли Пугачової. Примадонна прийняла у своєму шикарному будинку безліч відомих гостей: Ігоря Ніколаєва з дружиною Юлією Проскуряковою, Марину Юдашкину та інших друзів сім’ї. Спочатку вони зібралися за святковим столом, де змогли насолодитися смачною їжею, а потім вийшли на вулицю, щоб запустити святковий салют.

Добре мати друзів-музикантів

“Добре мати серед друзів композиторів та музикантів. Вони точно в змозі створити святковий настрій своєю грою” – написав один  з підписників Максима Галкіна.

В цей вечір Ніколаєв зіграв на фортепіано не один. Він зробив це в дуеті з сином Алли Борисівни і Максима Галкіна – Гаррі. У соцмережі гуморист опублікував відео, на якому його спадкоємець в чорному смокінгу сидить поруч зі знаменитим композитором.

Скріншот Інстаграму Галкіна
Скріншот Інстаграму Галкіна

Хочу поділитися з вами унікальною імпровізацією! Ігор Ніколаєв разом з Гаррі сіли за рояль і, не репетируючи, не домовляючись, на ходу вигадали і зіграли. Дивно, як Гарік відчуває музику

– зазначив Галкін.

Ліза також не промах!

Раніше своєю майстерністю гри на фортепіано хвалилася лише дочка зіркової пари Ліза, але семирічний брат на цей раз затьмарив сестру. «Як це красиво», «Одне розчулення дивитися за цими дітками», «Так, відчуває, і слух чудовий!», «Той випадок, коли природа не відпочиває на дітях талановитих батьків», «Максим, які у вас талановиті діти», – прокоментували публікацію підписники.

Аби дізнатися більше про життя відомого сімейства проходьте подивіться наступний відеоматериал:

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.