Чарівна Тіна Кароль наодинці розважається у Буковелі: втекла від молдавського мачо Дана Балана у гори

Тіна Кароль і Дан Балан не перестають викликати інтерес у прихильників. Тож на кожному фото співака або співачки фанати шукають натяк на спільне дозвілля артистів.

Особисте життя Тіни Кароль не перестає викликати резонансу серед шанувальників, оскільки це одна з найбільш загадкових таємниць співачки. Після смерті чоловіка у 2013 році вона жодного разу не давала приводу до пліток.

Ситуація змінилася під час зйомок десятого сезону вокального шоу “Голос країни”. Тіна Кароль і Дан Балан були одними з суддів проекту, тож багато часу проводили разом. Їхні погляди та спілкування викликали інтерес у телеглядачів — здавалося, ці двоє дійсно закохані один в одного.

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан на Голосі країни

Ні Тіна, ні Дан не підтвердили чутки, однак для фанатів вони залишили чимало натяків на романтичні стосунки між ними. Артисти записали спільну пісню, нерідко фотографувалися разом і постійно підтримували один одного протягом проекту.

Зараз їхні відносини залишаються все ще без будь-яких коментарів з обох боків. Однак, вірні шанувальники шукають бодай якогось натяку у соціальних мережах артистів. Проте, судячи з усього, зимову відпустку, судді “Голосу країни” проводять окремо.

В Інстаграм Тіни Кароль з’явилося фото співачки, зроблене на популярному курорті Буковель у Карпатах. Вона гуляє в горах у яскравому вбранні — гірчично-чорній рубашці в клітинку, яскравому жовтому капюшоні та спортивних штанях.

Фото з Instagram Тіни Кароль
Фото з Instagram Тіни Кароль

На віпочинок Кароль поїхала не сама. Окрім селфі, вона опублікувала світлину, на якій вона милується неперевершеним краєвидом на гори. “Мій перший ряд”, — додала Тіна. Хто сфотографував діву української сцени — невідомо.

Фото з Інстаграм Тіни Кароль
Фото з Інстаграм Тіни Кароль

Більше про історію Тіни й Дана дивіться у відео:

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.