Заплакана донька Полякової вимушена позувати для Інстаграму суперблондинки: що сталося у родині

Родина української зіркової білявки відправилася на відпочинок на елітний курорт. Проте, схоже не всі задоволені островами.

Оля Полякова, відома українська блондинка, ніколи не шкодує грошей на свій відпочинок. Родина зірки побувала у найбільш екзотичних куточках планети.

Здавалося б, зараз карантинний час – слід залишатися вдома та забути про відпочинок. Проте, співачка не хоче коритися правилам. Тим паче, що зовсім недавно жінка розповідала підписникам, під час процедур краси, що вже не може дочекатися, коли у новому купальнику з’явиться на пляжах Мальдівів.

На острови відпочивати відправилася й вся родина Полякової.

Зірка із захопленням знімала, як проходила спільна подорож у літаку та як гарно з дівчатами вона проводила час на березі блакитного моря.

Проте, одна світлина не може не занепокоїти підписників. Її співачка опублікувала у сторіз на своїй сторінці Instagram.

На ній заплакана Аліса, молодша донька довгоногої зірки української естради.

Історія Олі Полякової, скріншот: Instagram

Та турбуватися немає про що, адже це – лише жарт Олі, вже на наступній світлині дівчина усміхається, а з підпису зрозуміло, що Полякова кепкує зі своїх критиків.

Річ у тім, що ледь не кожна світлина зіркової білявки отримує порцію суцільного хейту від заздрісників. Проте, Оля навчилася боротися з відвертим негативом у свій бік.

Вже усміхнена Аліса. Скріншот взято з Instagram-сторінки Полякової

Спочатку співачка дуже гостро реагувала, коли хвиля неприємних коментарів з’являлася під фотографією. Схоже, жінка досить близько брала до серця цей факт. Зірка навіть записувала відеозвернення, де у провокативній формі зверталася до своїх критиків. Та з часом почала кепкувати з людей, які не соромляться поливати її брудом.

Саме тому, фото заплаканої доньки – це теж жарт. Таким чином Оля вирішила висміяти заздрісників та їх реакцію на елітний відпочинок родини Полякової. Що ж, цікаво буде поглянути, які коментарі врешті-решт напишуть співачці.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.