Кіркоров, Лазарєв та інші зіркові одинаки, які замість одруження на красунях обрали виховання дітей

Вони є найбільш омріяними нареченими шоу-бізнесу, проте, замість того, аби купатися у жіночій увазі - обрали побут та виховання власних дітей.

У нашому пострадянському суспільстві склалася традиція: мати-одиначка виховує дитину. Зазвичай родини, які складаються з матері та бабусі є найбільш поширеними в Україні та по всьому СНД. А ось, коли чоловік лишається один стежити за господарством та дитиною – незвично для нашого життя.

Та не тільки у простих людей, а й в зірок трапляються такі життєві ситуації, коли малюки лишаються без материнської уваги.

Ми зібрали топ відчайдушних артистів, які вирішили самотужки займатися вихованням синів та дочок.

Сергій Лазарєв

Цей співак мав невдалий досвід у коханні. Попри це все одно лишається такою персоною, за яку дівчата готові змагатися. Довгий час артисту приписували роман з Ані Лорак. Проте, чутки не підтвердилися.

Сергій обрав шлях сумлінного татуся двох чудових малюків, яких народила сурогатна матір. Тим не менш, виховує сина та доньку співак самостійно, але ділить з ним цю ношу няня, яка доглядає дітей під час концертів.

Філіп Кіркоров

Його діти-двійнята просто купаються у розкоші. Люксові бренди та поїздки закордон – все це оточує малолітніх Кіркорових. Вже з початку року співак хизується тим, що відвіз на канікули родину до Сполучених Штатів Америки.

Та виховання полягає не тільки у купівлі іграшок та одягу. Філіп привчає дітей до сцени й не соромиться брати їх у якості учасників у розважальних шоу.

Подивитися, як живе дочка Філіпа Алла Вікторія і син Мартін-Крістін можна у сюжеті:

Дмитро Шепелєв

У 2013 році Дмитро став батьком. Проте, щастя тривало недовго: від онкології помирає Жанна Фріске.

На руках у шоумена лишається малолітній син Платон. Виховання взяв на себе батько.

У медіа були вже чутки про те, що у Дмитра з’явилася нова кохана, проте про неї шоумен воліє говорити небагато. Шепелєв намагається уникати інтерв’ю.

Схожі статті