Вагітна дружина Віктора Павліка показала, як готується до появи першого малюка: “Я не пропаду”

Катерина Репяхова не втомлюється ділитися емоціями у передчутті народження первістка. Цього разу дівчина поділилася інформацією, яка її не на жарт збентежила.

Стосунки українського артиста Віктора Павліка та його концертного директора Катерини Репяхової стали однією з найобговорюваніших тем українського шоу-бізнесу. Зустрілися вони, коли Катерині був 21 рік. До цього вона навчалася в університеті і працювала з відомим психологом Дмитром Карпачовим, організовуючи його майстер-класи.

Лише після того, як дівчина отримала досвід. Вона почала співпрацювати з Віктором Павліком і допрацювалася до того, що стала його дружиною і зараз чекає від нього дитину. А новина про їхнє одруження та те, що 26-річна дівчина чекає від іменитого чоловіка дитину витіснила навіть розмови про ймовірну вагітність співачки Насті Каменських.

Молодша на 28,5 років дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова готується вперше стати мамою. Про стать дитини вона поки не розповідає, хоча сама зіркова родина вже знає хто у них має народитися. А от про підготовку до такої важливої події та свої відчуття дівчина ділиться з задоволенням.

Перебуваючи у цікавому стані, молода дружина Віктора Павліка не відмовляє собі у задоволенні побалувати шкідливою їжею. Вона переконана, що навіть в такому стані поїсти щось не надто корисне можна собі дозволити.

А от справжньою несподіванкою для зіркової дружини став перелік речей, необхідних для новонародженої дитини. Ним, як зазначила, Катерина Репяхова, з нею поділилася сестра дівчини, у якої вже троє дітей.

Катерина Репяхова показала список необхідних речей
Катерина Репяхова показала список необхідних речей

Раніше Катерина Репяхова не надто готувалася до появи в домі малюка, вважаючи, що на цьому етапі це ще рано робити. Хоча про місце появи на світ нащадки Віктор Павлік та Катерина Репяхова вже почали замислюватися і, схоже, навіть встигли обрати пологовий будинок.

Дружина Народного артиста України зізналася, що з такою групою підтримки, як мама та сестра їй нічого не страшно і вона впевнена, що впорається з роллю мами. Крім того, дівчина переконана, що зможе стати найкращою мамою для своєї дитини, а Віктор Павлік, незважаючи на вік, буде ідеальним батьком.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.