Олег Винник пригадав найтрагічніший концерт: вийшов на сцену після смерті мами

Олег Винник - ледь чи не єдиний артист, який не афішує своє приватне життя. Проте і у нього трапляються невдалі періоди, про які ніхто навіть не здогадується.

Популярний український співак Олег Винник старанно приховує особисте життя. Він не афішує де, коли і з ким проводить час і більше любить спілкуватися на професійні та творчі теми. Проте у житті співака сталася подія, яку він ніяк не міг приховати.

Народився майбутній співак у селі Вербівка Черкаської області. Саме там він вперше вийшов на сцену у 15 років. Щоправда тоді він лише грав на гітарі і дуже соромився співати. Він навіть пригрозив хлопцям зі свого першого гурту, що не виступатиме з ними, якщо вони змісять його співати.

Олег Винник з колегами по шкільному гурті
Олег Винник з колегами по шкільному гурті

Звісно, це були жарти, але його юнацьке захоплення переросло у професію і зробило його кумиром мільйонів не лише в Україні, а й у світі.

Кілька років тому, у житті Олега Винника сталося те, що розділило його життя на “до” і “після”. Напередодні запланованого концерту у співака в лікарні померла мама. Даючи концерт в одному з українських міст, артист вийшов на сцену після того, як дізнався про смерть найріднішої людини.

Йому тоді пропонували відмінити або перенести концерт, але співак відмовився це робити, пояснюючи тим, що мама його не зрозуміла б. Саме вона виховала у артиста почуття відповідальності перед глядачами.

Тоді Олега Винника звинувачували у тому, що він, попри втрату, все ж вийшов на сцену та відіграв концерт. Сам співак зізнається, що коли він вийшов на сцену ще раз відрепетирувати виступ, він плакав. А не помітив цього ніхто лише через те. що співак був у темних окулярах.

Пізніше артист розповів, що його маму всі дуже любили, а у них вдома постійно щось відзначали, співали і просто приходили люди.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.