Оля Полякова знялася у рекламі скандального бренду: у відсутності концертів заробляє, як може

Досі у суспільстві є суперечки: що визначає артиста, як особистість. Більшість вважає, що співпраця з брендами може говорити про позицію зірки.

Оля Полякова так сама зірка, що любить епатаж та не проти приголомшити публіку. Співачка любить провокувати своїх прихильників та критиків, таким чином, змушуючи українців говорити й говорити про себе.

Та, ось, одна рекламна кампанія змусить пам’ятати про Ольгу ще дуже довго.

Полякову помітили у ролику онлайн-казино, де вона зіграла роль блискучої спокусниці, що заманює чоловіка до гри. Серед мішури залу, де відбуваються ставки, Оля веде нового гравця, а в кінці називає бренд та говорить, що на учасників чекають запальні ігри.

Оля Полякова грає майже провідну роль. Скріншот взято з рекламного ролика з відкритого доступу.
Оля в образі співачки кабаре. Скріншот взято з рекламного ролика з відкритого доступу.
На останніх кадрах Полякова розповідає, які ж запальні ігри є в онлайні. Скріншот взято з рекламного ролика з відкритого доступу.

Загалом азартні ігри засуджуються суспільством, адже більшість таких онлайн розваг завершуються порожніми гаманцями, боргами та сварками з близькими.

Оля Полякова поза концертною діяльністю

Епатажна співачка полюбляє не тільки дивувати на сцені, а й у реальному житті. Ще давно зірка приголомшила всіх новиною про те, що попри свій елегантний статус, вона не соромиться поратися на городі та власноруч робити сир, доїти кіз.

Під час карантину Оля не посоромилася вийти на мітинг під стіни уряду та висловити свою думку, щодо карантинних обмежень. 3 вересня минулого року, Полякова разом з іншими представниками української музичної профспілки провела мирний мітинг. Зірка вважає, що несправедливо, коли одним заборонили працювати, а інші можуть продовжувати заробляти кошти у звичному режимі.

Оля відчайдушно пішла на мітинг разом зі своїми прихильниками.

Зірка не раз розповідала, що їй погано без концертної діяльності.

Схожі статті