Маша Єфросиніна, Мішель Андраде, Ольга Фреймут та інші зірки зізналися, що популярність вдарила їм у голову

Вони стали кумирами мільйонів, проте далеко не всі змогли достойно витримати і пережити рапотову популярність.

Багато телеведучих та співаків одного дня прокинулися знаменитими, проте далеко не у всіх вистачило мужності пройти твипробування популярністю.

Так, відома блогерка та ведуча Маша Єфросиніна зізнається, що популярність, яку вона отримала на початку кар’єри стала для неї складним випробуванням, з яким вона ледве впоралася. Тоді 19-річну ведучу заносило, але вона вдячна, що у цей момент поруч був її колега Юрій Горбунов. Саме він вчасно втрутився і спустив на землю зарозумілу колегу.

Маша Єфросиніна зізнається, що тепер через вільне висловлювання власної думки вона продовжує потерпати, оскільки багатьом не подобається її позиція як людини з власними поглядами на все.

Маша Єфросиніна та Юрій Горбунов
Маша Єфросиніна та Юрій Горбунов

Не оминула зіркова хвороба і підопічну репера Потапа співачку Мішель Андраде. Проте дівчина без будь-чиєї допомоги зуміла, що поводиться негарно і сама собі нагадала, що статус зірки не робить з неї іншу людину і всі мають право на спілкування з нею.

А от Королева Ночі Оля Полякова, до якої слава прийшла лише зараз, дуже вдячна долі за такий розвиток подій. Вона зізнається, що раніше точно не витримала б випробуванням популярністю.

Проте далеко не всі зірки впоралися з популярністю. Декому такий статус коштував друзів, кар’єри та, навіть, родини.

Зокрема, не пройшла випробування славою екс-ведуча проектів “Ревізор” та “Інспектор Фреймут” Ольга Фреймут. Вона зізналася, що разом з популярністю від неї відвернулися і всі друзі. Колега ж колишньої зірки зізнався, що Ольга Фреймут, як тільки стала відомою, почала ставитися зверхньо абсолютно до всіх, включаючи колег по багатьох проектах.

Ольга Фреймут не витримала випробування славою
Ольга Фреймут не витримала випробування славою

 

Так само погано вплинула слава і на телеведучого та шоумена Володимира Остапчука. Йому популярність коштувала родини і стосунків. Зараз у нього налагодилось особисте життя. Проте для цього чоловікові довелося заплатити доволі високу ціну – зіпсовані відносини з колишньою родиною.

Незважаючи на складність статусу зірки, у нього є і свої позитивні та негативні сторони.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.