Ольга Сумська, Тіна Кароль та інші українські зірки, які потерпають від проблем з зором

Українські зірки відверто зізналися, що теж мають проблеми з зором. Дехто маскується за стильними аксесуарами, а дехто обернув недолік на особливість.

Українські зірки, так само, як і прості українці страждають від проблем з зором. Для них це стало тим ще випробуванням, тож дехто вирішив компенсувати цей недолік стильними аксесуарами. А от дехто вирішив не приховувати поганий зір і зробив цей дефект своєю особливістю.

Так вчинила українська поп-діва і тренер шоу “Голос країни” Тіна Кароль. Про це вона відверто розповіла на першому ефірі 11 сезону вокального проекту. Після виступу одного з членів її команди, психолога Володимира Хоменка, вона настільки була вражена його голосом, що встала і підійшла до нього, щоб зазирнути виконавцеві в очі. Саме тоді Тіна Кароль і зізналася на всю країну, що погано бачить. У співачки короткозорість, тож їй доводиться користуватися контактними лінзами. Крім того через це їй буває важко читати текст з суфлера.

Тіна Кароль зізналася, що має проблеми з зором
Тіна Кароль зізналася, що має проблеми з зором

Погані справи з зором і у народної артистки України Ольги Сумської. Зірка театру і кіно зізналася, що це в неї спадкове. А погано бачив свого часу тато відомої артистки. Улюблена Роксолана не побоялася і розповіла, що зір у неї трішки кращий, ніж у італійської акторки Софі Лорен.

Зазвичай Ольга Сумська носить окуляри, але якщо вона на сцені, то виручають її контактні лінзи. Сама акторка зазнається, що у неї ціла колекція окулярів. Найбільше вона віддає перевагу тонким оправам, які їй дуже личать.

Ольга Сумська через поганий зір теж носить окуляри
Ольга Сумська через поганий зір теж носить окуляри

Страждає через поганий зір і ведуча Маша Єфросиніна. Вона зізналася, що страждає через це ще зі школи. Але тоді їй доводилося носити масивні й не дуже красиві окуляри. Зараз ведуча надає перевагу контактним лінзам, але іноді може дозволити собі одягнути окуляри. А їй у ведучої багато різних.

Маша Єфросиніна потерпає від поганого зору
Маша Єфросиніна потерпає від поганого зору

А от у музиканта Сергія Бабкіна ситуація куди гірша. Через невчасну діагностику чоловік вже втратив 70% зору. Зрозумів музикант, що щось негаразд під час конкурсу “Дивоглядки” популярного розважального шоу “Хто зверху?”. Тоді у Сергія Бабкіна заболіли очі. але він вирішив, що це сталося через напруження.

Проте на цьому неприємності у музиканта не закінчилися. Через кілька днів він зрозумів. що не може прочитати напис на етикетці від шампуню. Попри те, що Сергій Бабкін ніколи не мав проблем з зором, читати дрібні тексти йому ставало дедалі важче. Чоловік півроку відкладав похід до лікаря через карантин, а коли потрапив на прийом, виявилося, що йому треба робити операцію. на лікування музикант збирається до автрії через те. що в Україні немає препаратів для подальшого післяопераційного лікування. Хоча саму операцію йому можуть зробити і тут.

Що ж. далеко не всі зірки можуть похвалитися ідеальним зором. Але те, що вони цього не приховують лише наближають їх до своїх прихильників.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.