Таюне змінила себе заради Олега Винника: все, що відомо про пластику таємної дружини співака

Таюне - чарівна квітка, що прикрашає весь колектив Олега Винника. Є підозра, що жінка - таємна дружина Олега Винника.

Її справжнє ім’я – Таїсія Сватко, але українці здебільшого знають її, як Таюне. А ще у мережі прихильники називають її “Квітка”. Звідки пішло ніжне та добре прізвисько – ніхто не знає, проте, заперечувати, що виглядає жінка саме так ніхто не береться.

Таюне
Квіточка серед квіточок. Чарівна Таюне.
Фото взято з вільного доступу.

Народилася прикраса колективу Олега Винника у Черкаській області. Подейкують, що музиканти закінчили одне училище у місті Каневі. З тих пір вони стали надійними сценічними партнерами та ніколи не розлучалися.

Хто тільки не намагався розсекретити їх романтичні стосунки. Телеканал “1+1” навіть відрядив своїх журналістів до рідного села Олега та Таїсії. Проте, односельці скромно промовчали про подробиці життя їх кумира, а колектив Винника навіть два роки тому грозився подати за неправдиву інформацію на медіа до суду.

Як змінювалася Таюне?

Якщо про пластику інших українських співачок майорить вся стрічка новин, розсекретити Таюне ніхто ще не брався. Дійсно, порівнюючи світлини різних років, можна побачити, що роки аніяк не вплинули на зовнішність жінки й вона виглядає просто прекрасно.

Проте, цікавою лишається одна деталь. Велика родимка, що прикрашала обличчя жінки на переніссі.

На концерті телеканалу “Інтер” добре видно, що у жінки є родимка.
Фото датується 2017 роком та взято з вільного доступу.
Тут також помітно, що жінка має свою родзинку.
Фото Олега Винника з дружиною взято з вільного доступу.

Варто поглянути також на відносно свіжі фото з Інстаграм-сторінки дружини Олега Винника. Поглянувши на обличчя, неможливо здогадатися, що колись його прикрашала родимка.

Змінився і стиль самої співачки. На початку своєї популярності, дружина Винника носила коротке волосся, а тепер дивує шанувальників розкішними блондинистими кучерями.

Дізнайтеся більше про цю парочку:

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.