Тіна Кароль проговорилася про стосунки з Даном Баланом: від кохання з молдавським мачо не лишилося й сліду

Особисте життя Тіни Кароль - справжня таємниця. Ніхто не знає, як складаються стосунки білявки з чоловіками після смерті Євгена Огіра.

Дан  Балан і Тіна – це найбільш обговорювана тема. Ймовірне кохання зародилося на проекті “Голос країни”. Проте, жоден з цієї парочки так не зізнався, чи була між ними пристрасть чи ні.

Дан Балан не закохується у звичайних жінок
Дан Балан не закохується у звичайних жінок

Тіна Кароль в Інстаграмі навіть не подає знаку, що має стосунки хоч з якимось чоловіком. Навпаки, всі її публікації присвячені роботі або просуванню особистого бренду.

Тим не менш, шанувальники хочуть знати правду.

Тіна Кароль і Дан Балан

Стосунки цих двох беруть свій початок на проекті “Голос країни” у 2019 році. Тоді молдавський мачо, автор багатьох хітів звернув увагу на нашу тендітну білявку. Всі знали, що у серці жінки живе лише два особливих чоловіка: один Євген Огір, а інший – це син Тіни Кароль.

Тіна разом з коханим
Тіна Кароль самостійно виховує хлопця
Тіна Кароль самостійно виховує хлопця

Як молдавський мачо не намагався стати близькою людиною для Кароль – все марно. Він давав недвозначні знаки уваги жінці на шоу: то обійме її, то візьме за руку. Записав успішні композиції дуетом зі співачкою та навіть виступив з нею на “Танцях з зірками”, що правда у якості запрошених артистів, а не конкурсантів. На один з останніх епізодів шоу “Голос країни” приїхала навіть мама Дана Балана. Хоч щось же ж мало вплинути на гонорову Кароль!

Українська поп-діва Тіна Кароль нарешті вирішила привернути увагу коханого
Українська поп-діва Тіна Кароль нарешті співає разом з закоханим і неї Даном Баланом.

Та всі спроби стати новим обранцем зірки – провалилися. Тіна Кароль стійко витримала всі знаки уваги закоханого Дана і навіть заявила, що не знає абсолютно, як у нього справи.

На одному з фан-акаунтів співачки опублікували відео, де її питають:

“Де Дан Балан?”

Зірка не відповіла на питання, натомість заради жарту передала право відповіді одному з членів своєї команди.

Тіна не в курсі де закоханий у неї Дан Балан

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.