Віталій Борисюк здивував глядачів музичного шоу “Голос країни”: надихнувся коханням до Ольги Сумської

Віталій Борисюк здивував глядачів і зіркових тренерів та заспівав на сцені музичного шоу.

На особистій сторінці Ольги Сумської в Інстаграм зявилася нова публікація, у якій акторка повідомила, що її 57-річний чоловік Віталій Борисюк проходить у шоу “Голос країни” далі і далі та боротиметься за титул найталановитішого вокаліста країни в команді Олега Винника.

Подарунок для коханої

Не дивно, що саме 14 лютого, в День святого Валентина, Борисюк вирішив присвятити виступ коханій жінці, виконавши пісню Джоша Гробана “Per Te”.

Талановита людина талановита у всьому. Віталій Борисюк — гідний цьому доказ.

За словами Віталія, “Голос країни” став для нього своєрідною авантюрою, на яку його підбила дружина.

“Вона – головна натхненниця в музичній творчості. Я дякую Богові, що в моєму житті з’явилася найголовніша жінка, вона для мене номер один”, – зізнався Борисюк перед виступом, не називаючи імені коханої.

Вдячність Олега Винника

Підкорений оксамитовим голосом, Винник натиснув на червону кнопку і в останні секунди виступу розгорнув своє крісло. Співак здивувався, дізнавшись, хто стоїть перед ним, і згадав, що колись саме Сумська пророкувала йому, тоді ще невідомому, успішну кар’єру.

“Скажу відверто, твоя дружина Оля першої в Україні заявила мені, що цей білявий блакитноокий хлопець ще про себе заявить. Це було на пляжі! Караоке на пляжі було. Оля завжди дивиться в воду. Знала все заздалегідь, що коли я буду в” Голосі “і ти будеш тут. Я такий щасливий. Віталій, що не завидуй …”, – емоційно відреагував повелитель вовчиць Олег Винник, запросивши Борисюка в свою команду.

Цікаво, що приготує актор для телеглядачів у натупний раз та чи дійде до фіналу?

Схожі статті