Оля Полякова на собі відчула проблеми простих людей: затопило квартиру, а ЖКГ ігнорує всі скарги співачки

Оля Полякова має не тільки розкішний маєток, а ще й квартиру в елітному районі.

Суперблондинка Оля Полякова спершу не була володаркою шикарного маєтку на березі Дніпра. Спершу співачка проживала у квартирі у центрі столиці. Для себе зірка обрала квартиру у Печерському районі, який вважається одним з найпрестижніших. Тут, до речі, має помешкання навіть Президент України.

В тім, білявка вже давно вирішила для себе, що вона – не гірша за урядовців-можновладців та оселилася у самому центрі столиці на вулиці Інститутській. Тут вона пережила свій найщасливіший період: вагітність. Вона навіть знімалася тут для шоу “Привет, декрет”.

Кадр з реаліті-шоу “Привет декрет”

Проте, її родина виросла і було взято рішення про переїзд у заміський котедж. Тим не менш, своє гніздечко Оля час від часу навідує навіть з чоловіком та доньками.

Квартира Олі Полякової у Києві. Архівне фото.
Розкішний будинок Полякової

Зараз Полякова знову вимушена повернутися до квартири на Інститутській. Та причина не з приємних. В історичній будівлі почав від негоди протікати дах. Навіть у центрі столиці ЖКГ можуть не звертати на проблеми будинків зірок.

У Києві зараз випало, згідно з даними Гідрометцентру, 84 мільйони тонн снігу. Від важкого сніжного покрову та зміни температур дах над квартирою Олі не витримав. Через світильники почала стікати вода до приміщення.

По білосніжній стелі стікає вода. Судячи з того, що вже все пішло плямами – халепа не вперше. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Співачка в шоці. Бігає по квартирі з ганчірками та скаржиться, що це вже не вперше. Компанія, яка обслуговує будівлю ігнорує скарги мешканців. Все, що зараз може зробити співачка – публічно привертати увагу до проблеми.

Через зимову погоду проблеми не тільки в Олі Полякової. Бурулі намерзли на вікні співачки і скоро впадуть додолу. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Схожі статті